Τα καλύτερα beach bars στον κόσμο. Ένα είναι ελληνικό

Τα καλύτερα beach bars στον κόσμο. Ένα είναι ελληνικό

Ένα από τα καλύτερα beach bars στον κόσμο βρίσκεται σε φημισμένο ελληνικό νησί

Τα beach bars κρύβουν κάτι μαγικό: Ένα κοκτέιλ στο χέρι και η επαφή με την άμμο μπορούν να σας κάνουν να ξεχάσετε κάθε σας ανησυχία και παράλληλα να απολαύσετε ορισμένες ευχάριστες στιγμές, έστω και για λίγες ημέρες.

Η ιστοσελίδα ταξιδίων Fodor’s Travel πρόσφατα κυκλοφόρησε τη λίστα με τα καλύτερα μπαρς σε παραλίες όλου του κόσμου, λαμβάνοντας υπόψιν τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα, τα γευστικά κοκτέιλ και την άνεση που προσφέρουν στους πελάτες.

Δείτε παρακάτω ποια είναι τα καλύτερα beach bars στον κόσμο:

BABA NEST

 

Περιοχή: Πουκέ, Ταϊλάνδη

Το Baba Nest διαθέτει ένα ξύλινο δάπεδο, το οποίο βρίσκεται πάνω σε μία πισίνα υπερχείλισης με ασυναγώνιστη θέα στη θάλασσα Ανταμάν. Το ηλιοβασίλεμα είναι αξέχαστα, και οι περισσότεροι επισκέπτες θέλοντας να το απολαύσουν παραγγέλνουν ένα κοκτέιλ ασιατικής έμπνευσης.

CHILL OUT LOUNGE

 

Περιοχή: Μπορακάι, Φιλιππίνες

Το Chill Out Lounge είναι ένα beach bar όνομα και πράγμα: Η λευκή παραλία σε συνδυασμό με τη χαλαρή μουσική σας παρασύρει εκτός της καθημερινής σας ρουτίνας.

DA CONCH SHACK AND RUMBAR

 

Περιοχή: Νησιά Τερκς και Κέικος

Το Da Conch Shack and Rumbar είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές μπαρ στο νησί, χάρη στην προνομιακή θέα που προσφέρει, αλλά και την υπέροχη μουσική.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Πηγή: Fortunegreece.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα