Ταξιδεύουμε για το Σπλιτ της Κροατίας από το λιμάνι του Πειραιά

Διαβάζεται σε 4'
Ταξιδεύουμε για το Σπλιτ της Κροατίας από το λιμάνι του Πειραιά
MSC World Europa

Tο ταξίδι μας ξεκινάει φτάνοντας μέχρι το λιμάνι του Πειραιά όπου μετά από την επιβίβασή μας στο κρουαζιερόπλοιο MSC Sinfonia

Βρισκόμαστε στον Πειραιά και είμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε μέχρι την Κροατία και συγκεκριμένα το όμορφο Σπλιτ, χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρηθούμε καθόλου με μετακινήσεις, ελέγχους στο αεροδρόμιο και ώρες κλεισμένοι μέσα σε αεροπλάνο. Αντίθετα, το ταξίδι μας ξεκινάει φτάνοντας μέχρι το λιμάνι του Πειραιά όπου μετά από την επιβίβασή μας στο κρουαζιερόπλοιο MSC Sinfonia, έχουμε χρόνο να χαλαρώσουμε, να πιούμε τον καφέ μας, να κάνουμε βουτιές ή ηλιοθεραπεία γύρω από την πισίνα και να διαβάσουμε το βιβλίο μας.

Μπορούμε ακόμα να επιλέξουμε πού θα φάμε το μεσημεριανό μας, σε ποιο από τα πολλά και διαφορετικά εστιατόρια του πλοίου, αν θα γυρίσουμε στη συνέχεια στην καμπίνα μας για λίγες ώρες ύπνου ή αν θα κάνουμε κάποιο spa treatment στο κέντρο ευεξίας του κρουαζιερόπλοιου. Για τους πιο active της παρέας, οι επιλογές είναι εξίσου πολλές. Φύγαμε γιια mini golf στο 13ο κατάστρωμα ή για shuffle board, για γυμναστήριο αλλά και για εξωτερικό τρέξιμο στο 12ο κατάστρωμα. Για τους μικρούς ταξιδιώτες οι επιλογές για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους εν πλω είναι άπειρες, με ειδικά διαμορφωμένους χώρους για παιχνίδι και ξεχωριστά mini, junior clubs αλλά και cyber game αίθουσες.

MSC Seashore

Και όλα αυτά μέχρι να φτάσουμε στην Κροατία!

Χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας δραστηριότητες εν πλω, μέσα στο κρουαζιερόπλοιο της MSC Sinfonia. Θα μεταφερθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Σπλιτ για μια ξενάγηση που κλείσαμε τελευταία στιγμή όσο ήμασταν ακόμα εν πλω.

Ξεκινάμε λοιπόν με περπάτημα στο κέντρο του Σπλιτ και το Παλάτι του Διοκλητιανού, έναν εντυπωσιακό αρχαιολογικό χώρο που ταξιδεύει τον επισκέπτη στην εποχή του Ρωμαϊου Αυτοκράτορα Διοκλητιανού. Συνεχίζουμε με το Μουσείο της Πόλης του Σπλιτ (City Museum of Split) για να μάθουμε περισσότερα για την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής αλλά για να νιώσουμε τον πραγματικό παλμό της πόλης, θα περιπλανηθούμε στη συνέχεια, στα στενά δρομάκια και τις γραφικές πλατείες της παλιάς πόλης, με τα πολλά καφέ, εστιατόρια και καταστήματα.

Επιστροφή στο πλοίο για ξεκούραση δίπλα στην πισίνα ή spa treatment ή για παιχνίδι στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τους μικρούς ταξιδιώτες. Ή μήπως η βόλτα σας πείνασε; Τα εστιατόρια του MSC Sinfonia αλλά και το pool bar ή το cafe έχουν επιλογές για όλα τα γούστα.

MSC Seascape, Infinity Pool

Αν, λοιπόν, το φετινό καλοκαίρι θέλετε να ταξιδέψετε εκτός Ελλάδας χωρίς όμως την κούραση των αεροδρομίων, το κρουαζιερόπλοιο MSC Sinfonia της MSC Cruises θα σας ταξιδέψει στην Κροατία εύκολα και οικονομικά, από το λιμάνι του Πειραιά. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ετοιμάσετε βαλίτσες, να επιλέξετε τις εκδρομές και τις δραστηριότητες που θέλετε να κάνετε φτάνοντας στον προορισμό σας, ενώ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας θα απολαύσετε χαλάρωση, ποιοτικό φαγητό, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις. Βουτιές στην πισίνα, μασάζ στο χώρο του spa αλλά και χορό στα bar και τις disco του πλοίου και όλα αυτά μέσα σε συγκεκριμένα οικονομικά πακέτα για κάθε μέλος της οικογένειας. Το ταξίδι στην Κροατία, φέτος, ξεκινάει από το λιμάνι του Πειραιά! Έτοιμοι για επιβίβαση;

Λίγα λόγια για την MSC Cruises:
Με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας, η MSC Cruises είναι η 3η μεγαλύτερη γραμμή κρουαζιέρας στον κόσμο και ο ηγέτης της αγοράς στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και τη Νότια Αφρική, με ισχυρή και αυξανόμενη παρουσία στη Βόρεια Αμερική και την Άπω Ανατολή.
Η Εταιρεία δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας κρουαζιέρες σε πέντε ηπείρους, καλώντας σε περισσότερους από 300 προορισμούς και καλωσορίζοντας περισσότερες από 180 διαφορετικές εθνικότητες στο πλοίο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα