Το καλοκαίρι δεν τελείωσε. Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με έκπτωση ως 70%

Το καλοκαίρι δεν τελείωσε. Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με έκπτωση ως 70%

Διανύουμε ακόμη καλοκαιρινό μήνα, η θερμοκρασία παραμένει πάνω από τους 30οC και τα καταστήματα εξακολουθούν να έχουν εκπτώσεις. Άρα; Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ και εμείς έχουμε προτάσεις για ρούχα και αξεσουάρ για άνδρες

H τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου σηματοδοτεί συνήθως την επιστροφή από το νησί, στην καθημερινότητα και τη δουλειά. Εκείνο δε που μπορεί να ρίξει τη διάθεση στα τάρταρα είναι η πικρή ευχή “Καλό Χειμώνα”! Επειδή όμως ούτε ο καιρός, ούτε και η διάθεση δεν προδιαθέτουν για χειμωνιάτικες ευχές (εντάξει με εξαίρεση κάποιες βροχούλες) πρέπει να αντισταθούμε. “Ξεψαχνίζουμε” το ηλεκτρονικό κατάστημα Funky Buddha για μπλουζάκια, παντελόνια, βερμούδες, παπούτσια και αξεσουάρ με έκπτωση 70%. Γιατί το καλοκαίρι συνεχίζεται…

Προτάσεις για καλοκαιρινές εξορμήσεις

Επιλέγουμε πουκάμισα, μπλούζες, παντελόνια, παπούτσια και σαγιονάρες, αλλά και σακίδια και καπέλα για τις εμφανίσεις σου, είτε έχεις ακόμη μέρες άδειας στο νησί, είτε συνεχίζεις σε summer mood πίσω στο σπίτι. Επίλεξε το προϊόν που σου αρέσει, με ένα ΚΛΙΚ στον αριθμό που αντιστοιχεί σε κάθε εικόνα.

1. Πουκάμισο μακρυμάνικο 100% βαμβάκι – Από

49,90€
, τώρα 34,90€

2. T-Shirt ‘Screw Perfection’ – Από

19,90€
, τώρα 17,90€

3. Παντελόνι Chino από 100% βαμβάκι, σε μπλε χρώμα – Από

59,90€
, τώρα 39,90€

4. Τζιν βερμούδα – Από

59,90€
, τώρα 29,90€

5. Ανδρικά υφασμάτινα παπούτσια σε μαύρο και μπορντό – Από

39,90€
, τώρα 19,90€

6. Σαγιονάρες με λογότυπο Funky Buddha – Από

16,90€
, τώρα 9,90€

7. Ανδρική τσάντα/σακίδιο πλάτης – Από

39,90€
, τώρα 29,90€

8. Καπέλο τζόκεϊ με print – Από

14,90€
, τώρα 12,90€

*Βρείτε περισσότερες προσφορές και εκπτώσεις σε ρούχα και αξεσουάρ F unky Buddha εδώ

Το καλοκαίρι δεν τελείωσε… όχι πριν το πεις εσύ!

 

Μπορεί για την πλειοψηφία όσων εργάζονται, η άδεια να φτάνει (ή να έχει ήδη φτάσει) στο τέλος της, όμως υπάρχουν κι εκείνοι που λατρεύουν τις διακοπές το Σεπτέμβρη. Από την άλλη, ποιος είπε πως επιτρέπεται η βουτιά στη θάλασσα μόνο σε περίοδο αδείας; Για όλους τους παραπάνω λόγους και άλλους τόσους που σας κάνουν να πιστεύετε πως χρειάζεστε ένα νέο μαγιό, βρείτε δεκάδες επιλογές με ΕΚΠΤΩΣΗ 70%.

 

Βρείτε περισσότερα μαγιό εδώ

Γιατί κανένα T-Shirt δεν χρειάζεται να είναι ίδιο με τα άλλα

 

Για να μη γινόμαστε κουραστικοί, εφόσον το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ, όπως και οι υψηλές θερμοκρασίες, ποτέ δεν φάνηκε σπάταλη η αγορά ενός μοδάτου T-Shirt. Απλό, με λαιμόκοψη V ή σε στιλ polo, η επιλογή είναι δική σου και τα prints και τα χρώματα ατελείωτα, επίσης με έκπτωση ως και 70%.

 

Βρείτε περισσότερα T-Shirt εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα