Δούκας: “Εκδόθηκε η προέγκριση της άδειας δόμησης του γηπέδου στον Βοτανικό”

Διαβάζεται σε 1'
Χάρης Δούκας
Χάρης Δούκας

Ο στόχος του Παναθηναϊκού να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι είναι ακόμη πιο ορατός, με τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, να ανακοινώνει πως εκδόθηκε η προέγκριση για την άδεια δόμησης του γηπέδου στον Βοτανικό.

Ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί πως το 2026 θα τον βρει στο νέο του υπερσύγχρονο γήπεδο, στον Βοτανικό, και την Παρασκευή (19/7) έγινε δέκτης μίας είδησης που συνηγορεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Αυτή, όπως αναφέρει το Sport24.gr, δόθηκε μέσω του Χάρη Δούκα, με τον δήμαρχο Αθηναίων να γνωστοποιεί μέσω ανάρτησής του στον λογαριασμό του στο Twitter ότι εκδόθηκε η προέγκριση της άδειας δόμησης του γηπέδου των πρασίνων στον Βοτανικό.

“Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού! Σήμερα εκδόθηκε η προέγκριση της άδειας δόμησης του γηπέδου στον Βοτανικό.

Οι συστηματικές ενέργειες των Υπηρεσιών του δήμου, των μελετητών και των συναρμόδιων Υπουργείων, σε συνεργασία με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη, πιάνουν τόπο. Και συνεχίζουμε…”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα