H “Catwoman” του Instagram πριν τις πλαστικές

Διαβάζεται σε 4'
H “Catwoman” του Instagram πριν τις πλαστικές
Η Jocelyn Wildenstein AdMedia via ZUMA Wire/Visualhellas.gr @Gary Boas

Η Jocelyn Wildenstein που έχει γίνει γνωστή ως η “Catwoman” του Instagram, ανάρτησε φωτογραφίες της πριν κάνει τις αισθητικές επεμβάσεις.

Η Jocelyn Wildenstein που έχει χαρακτηριστεί δικαίως ως η… «Catwoman» εξαιτίας των αιλουροειδών χαρακτηριστικών που έχει αποκτήσει μετά τις αισθητικές επεμβάσεις, αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πώς ήταν το πρόσωπό της πριν το “πειράξει”.

Γεννημένη στη Λωζάνη της Ελβετίας η 82χρονη είναι γνωστή για τις εκτεταμένες παρεμβάσεις στην εικόνα της (τις οποίες αρχικά είχε αρνηθεί ότι είχε κάνει). Είχε επίσης απασχολήσει τη δημοσιότητα, έχοντας κάνει έναν εκ των μεγαλύτερων οικονομικών διακανονισμών στο διαζύγιό της με τον δισεκατομμυριούχο έμπορο έργων τέχνης Alec Wildenstein.

Ειδικότερα, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η Wildenstein εξέπληξε τους θαυμαστές της με μια σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε για να γιορτάσει τα γενέθλια της της κόρης της Diane. «Χρόνια πολλά στην όμορφη κόρη μου Diane Wildenstein», έγραψε στη λεζάντα.

Αυτό που προκάλεσε αίσθηση είναι η εκθαμβωτική της εμφάνιση πριν από τις επεμβάσεις, και το γεγονός ότι έχει αλλάξει αρκετά μετά από αυτές.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αποκάλυψη προκάλεσε αρκετά σχόλια στα social. Ένας χρήστης του διαδικτύου έγραψε: «Πολύ λυπηρό – και ενοχλητικό αυτό που έκανε στον εαυτό της».

«Αυτό είναι για μένα απόδειξη ψυχικής ασθένειας. Ήταν όμορφη, αλλά τη μετέτρεψαν σε κάτι τρομακτικό. Είναι λυπηρό.” ανέφερε ένας άλλος χρήστης των social media.

 

Έγινε ακόμα λόγος και για την ηθική ευθύνη των χειρουργών και για τα πιθανά όρια τα οποία πρέπει να θέτουν : «Οι χειρουργοί που της το έκαναν αυτό πρέπει να μηνυθούν και να φυλακιστούν. Έρχεται μια στιγμή που έχουν μια ηθική ευθύνη να πουν όχι και αν πιστεύει ότι της αρέσει αυτό το βλέμμα, λέει ψέματα».

«Πρόκειται για εθισμό», συμπλήρωσαν κάποιοι χρήστες του διαδικτύου για τη σειρά των αισθητικών επεμβάσεων της.

Η αρχή των επεμβάσεων

Η Jocelyn Wildenstein φέρεται να ξεκίνησε τις πλαστικές επεμβάσεις λίγο μετά τον γάμο της με τον δισεκατομμυριούχο συλλέκτη έργων τέχνης, Alec Wildenstein, ο οποίος πέθανε το 2008. Ο ίδιος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο Vanity Fair ότι το 1978 έκαναν και οι δύο λίφτινγκ ματιών και αυτό φαίνεται να ήταν η αρχή για την Jocelyn, η οποία επιδόθηκε στην πορεία και σε άλλες επεμβάσεις.

«Σκέφτηκε ότι μπορούσε να φτιάξει το πρόσωπό της σαν να είναι έπιπλο. Το δέρμα δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Αλλά δεν άκουγε» είχε πει ο Alec το 1998. Η Jocelyn  συνέχισε να υποβάλλεται σε αισθητικές επεμβάσεις για πολλά χρόνια, ισχυριζόμενη ότι μέρος του κινήτρου της ήταν η περιφρόνηση του Alec για το γήρας. «Μισεί να περιτριγυρίζεται από ηλικιωμένους» είχε.

Το διαζύγιο με τον Alec

Το διαζύγιο της με τον δισεκατομμυριούχο τη δεκαετία του 1990 έγινε πρωτοσέλιδο, όχι μόνο για το δράμα, αλλά και για τον συγκλονιστικό διακανονισμό (τουλάχιστον 2,5 δισ. δολάρια, μοιρασμένα σε ετήσιες πληρωμές).

«Νομίζω ότι το διασκέδασα πολύ», είπε στο περιοδικό Interview τον περασμένο Δεκέμβριο για τη ζωή της μετά το διαζύγιο. «Βρήκα την ελευθερία και αντί να πρέπει να συμπεριφέρομαι σύμφωνα με ένα πρόγραμμα, μπορούσα ξαφνικά να έχω την ελευθερία να κάνω ό,τι θέλω».

Μετά το θάνατο του Alec, η οικογένειά του φέρεται να της έκοψε τις ετήσιες πληρωμές, οδηγώντας την σε οικονομικές δυσκολίες. Το 2018, αντιμετώπισε αυξανόμενα χρέη και αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση.

Αυτή τη στιγμή είναι αρραβωνιασμένη με τον σχεδιαστή μόδας Lloyd Klein, με τον οποίο ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2003.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα