Θεσσαλονίκη: Τον αναζητούσαν για ενδοοικογενειακή βία, βρήκαν σπίτι του όπλα και ναρκωτικά

Διαβάζεται σε 1'
Περιπολικό αστυνομίας
Περιπολικό αστυνομίας ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ένας 26χρονος καταζητείται για ενδοοικογενειακή βία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του όπλα και ναρκωτικά και έναν 33χρονο φυγόποινο.

Τον αναζητούσαν για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της πρώην συζύγου του και όταν έφτασαν στο σπίτι του εντόπισαν όπλα και ναρκωτικά, ενώ διαπιστώθηκε ότι παρείχε φιλοξενία σε 33χρονο φυγόποινο για παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Πρόκειται για 26χρονο ημεδαπό, τα ίχνη του οποίου εξακολουθούν να αναζητούνται. Στο σπίτι του στα Διαβατά Θεσσαλονίκης – όπως έγινε γνωστό – βρέθηκαν δύο πιστόλια, με γεμιστήρες, μία καραμπίνα, 22 φυσίγγια, μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης (72,4 γραμ.), μία φορητή συσκευή αποκλεισμού σήματος (“Jammer”), ένα ζευγάρι κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και μικρό χρηματικό ποσό που φαίνεται να συνδέεται με εμπόριο ναρκωτικών.

Στο ίδιο σπίτι εντοπίστηκε ένας 33χρονος (ημεδαπός), σε βάρος του οποίου, όπως προέκυψε εκκρεμεί απόφαση δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 27 ετών και επιπλέον χρηματική ποινή 70.000 ευρώ για παράνομη μεταφορά μεταναστών. Ο 33χρονος συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα