Ξεκινούν σήμερα οι Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024 – Το αφιερωματικό doodle της Google

Διαβάζεται σε 2'
Το doodle της Google αφιερωμένο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024
Το doodle της Google αφιερωμένο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 google

Τους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 που ξεκινούν στο Παρίσι σήμερα τιμά με το doodle της η Google.

Ξεκινούν σήμερα, Τετάρτη (28/08) στο Παρίσι οι Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024 με την εναρκτήρια τελετή να πραγματοποιείται για πρώτη φορά εκτός σταδίου και η Google γιορτάζει την έναρξη των Αγώνων αφιερώνοντας το σημερινό της doodle σε αυτούς.

Για να τιμήσει την έναρξη μιας από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις για τους παρααθλητές σε όλο τον κόσμο, η Google άλλαξε το λογότυπο της μηχανής αναζήτησής της και στη θέση του εμφανίστηκαν κινούμενα πουλιά, ίδια με αυτά που βλέπαμε σε προηγούμενες εκδόσεις του Google Doodle που αφορούσαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.

Όπως και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Τελετή Έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων 2024 θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά εκτός σταδίου.

Στις 20:00 τοπική ώρα, η Place de la Concorde και τα Ηλύσια Πεδία θα φιλοξενήσουν 4.400 παραολυμπιακούς αθλητές από 184 αποστολές, γιορτάζοντας την έναρξη 11 ημερών αγώνων, αρχής γενομένης από τις 29 Αυγούστου.

Με επικεφαλής τον Thomas Jolly, η Τελετή θα “αναδείξει τους Παραολυμπιακούς αθλητές και τις αξίες που ενσαρκώνουν”, δήλωσε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής των Τελετών των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024.

Περιγράφοντας την ιδέα ως “πρωτίστως μια υπέροχη πηγή έμπνευσης”, ο Jolly υπόσχεται “παραστάσεις που δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ” σε ένα “θέαμα που θα ενώσει τους θεατές και το τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον κόσμο γύρω από το μοναδικό πνεύμα των Παραολυμπιακών Αγώνων”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα