Χρανιώτης: Έχω φλερτάρει και με άνδρες που δεν ήταν καν ομοφυλόφιλοι

Διαβάζεται σε 2'
Γιώργος Χρανιώτης
Γιώργος Χρανιώτης Papadakis Press

Ο Γιώργος Χρανιώτης όρισε τι είναι για εκείνον φλερτ και μοιράστηκε με το κοινό του “Καλύτερα Αργά” την εμπειρία του.

Στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” βρέθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης και μεταξύ άλλων εξήγησε τι είναι για εκείνον φλερτ.

Ο γνωστός ηθοποιός συνομίλησε με την Αθηναΐδα Νέγκα και όρισε τι είναι για εκείνον φλερτ, εστιάζοντας στην επικοινωνία.

“Αρχικά, το φλερτ είναι επικοινωνία, πολλές φορές βλεμματική, πολλές φορές συνδυάζεται και με λέξεις. Όταν ο συνδυασμός ή ένα από τα δύο… όταν κοιτάς τον άλλο και του μιλάς και αισθανθείς ότι με αυτόν τον άνθρωπο εν δυνάμει θα μπορούσαμε… χωρίς να έχω κανένα σεξουαλικό ενδιαφέρον έχω φλερτάρει και με άνδρες, που δεν ήταν καν ομοφυλόφιλοι”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρανιώτης, ξεκαθάρισε όμως πως “δεν μου έχει συμβεί να θέλω να πάω στο κρεβάτι με κάποιον που έχω φλερτάρει ή με έχει φλερτάρει”.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Χρανιώτης μοιράστηκε την πρόσφατη ανάλογη εμπειρία του και μάλιστα με έναν άνθρωπο μεγαλύτερης ηλικίας που είχε και παιδιά.

“Συνέβη πρόσφατα με έναν άνθρωπο μεγάλης ηλικίας, αισθάνθηκα σαν να είμαστε δύο Άμλετ που ήμασταν σε ένα βασίλειο και μιλούσαν με υπονοούμενα και με πολύ σαιξπιρικό προσαρμοσμένο στα ελληνικά λόγο. Ήταν πολύ ωραίο. Ο άνθρωπος είχε τρία παιδία, μιλούσαμε για τα παιδιά μας αλλά υπήρχε μια επικοινωνία ερωτική”, πρόσθεσε.

Τέλος, ο Γιώργος Χρανιώτης παραδέχθηκε πως του αρέσει να μιλά και να επικοινωνεί με τους ανθρώπους, σημειώνοντας πως “όταν αυτό αρχίζει και αποκτά άλλες ποιότητες και υψώνεται, μάλλον ορίζεται ως φλερτ“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα