#adonisforpresident: Πανικός στο twitter με το σπριντ Άδωνι για την υποψηφιότητα και την τελική ακύρωση της

default image

Το twitter κάνει σαματά για την ακύρωση της υποψηφιότητας Γεωργιάδη από την κούρσα διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία και τα τρολαρίσματα δίνουν και παίρνουν

Πριν από μερικούς μήνες το hashtag #adonisforpresident έκανε την εμφάνισή του ως “αστείο” του διαδικτύου και ενώ τίποτα δεν προμήνυε πως ο Άδωνις Γεωργιάδης θα μπορούσε να διεκδικήσει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Ο καιρός πέρασε, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης άνοιξε διαδικασίας επανεκλογής και όλα έδειχναν πως ο βουλευτής Β’ Αθήνας, θα είναι ο τέταρτος διεκδικητής της κούρσας. Το σπριντ, τα κόκκινα φανάρια που πέρασε για να προλάβει και τα 8′ λεπτά καθυστέρησης που οδήγησαν τελικά στην απόρριψη της υποψηφιότητάς του, έβαλαν φωτιά στο twitter που πήρε ανοιχτά θέση υπέρ του υποψηφίου.

Άλλωστε ένας χαμός στο twitter είναι λογικός, αφού ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδις χρησιμοποιεί το twitter φανατικά και για κάθε του δήλωση. Εκεί είχε δηλώσει και την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος, αλλά και ότι κατάφερε να μαζέψει τις 50 υπογραφές:

Συγκεντρώσαμε τα πιο επιτυχημένα και στα παρουσιάζουμε. Στα highlight, οι υποθετικές αντιδράσεις της Ευγενείας Μανωλίδου στο άκουσμα της απόρριψης της υποψηφιότητας Γεωργιάδη.

Φωτό του χρήστη: @ucancallmelabro

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα