Αυτό που συνέβη στη Λακωνία δεν το έχετε δει -ευτυχώς- ούτε στα μπουζούκια

Διαβάζεται σε 1'
Αυτό που συνέβη στη Λακωνία δεν το έχετε δει -ευτυχώς- ούτε στα μπουζούκια
PRINTSCREEN

Τα όρια της γραφικότητας άγγιξαν, αν όχι ξεπέρασαν, κάποιοι στη Λακωνία κατά τη διάρκεια πανηγυριού με καλεσμένο τον τραγουδιστή Γιώργο Βελισσάρη.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες βίντεο από την αποθεωτική (ίσως και στα όρια της υπερβολής θα έλεγε κανείς) υποδοχή που επεφύλαξαν κάτοικοι της Λακωνίας στον τραγουδιστή Γιώργο Βελισσάρη.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στο Γεράκι Λακωνίας, μετά το κάλεσμα που τού απηύθυνε ο Σύλλογος Νέων της περιοχής.

Ωστόσο, αυτό που αντίκρισε ίσως δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος.

Κάτοικοι του χωριού τον υποδέχθηκαν με καπνογόνα, κόρνες και πυροτεχνήματα, ενώ τον έραναν με γαρύφαλλα με τη βοήθεια -εδώ κρατηθείτε- ενός κλαρκ, ξεπερνώντας άλλες γραφικές στιγμές της νυχτερινής ζωής.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε βίντεο από το πανηγύρι και θέλησε να πει το δικό του «ευχαριστώ» στο ενθουσιασμένο κοινό.

«Γεράκι Λακωνίας. Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την ξεχωριστή βραδιά!!» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Γιώργος Βελισσάρης, ποστάροντας και τα κατάλληλα βίντεο που έχουν γίνει viral.

 

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως σε κάποια σχόλια κάτω από τα βίντεο, αρκετοί -και ορθώς- εστιάζουν στο γεγονός κάποιοι επέλεξαν να ρίξουν βεγγαλικά και να ανάψουν καπνογόνα, ενώ υπήρχε υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα