#Block_Adonis: Το twitter κάνει trend και διαμαρτύρεται για την αντίδραση Γεωργιάδη

default image

Χρήστης που δηλώνει καρκινοπαθής εγκαλεί τον Άδωνι Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του την περίοδο που ήταν υπουργός Yγείας και εκείνος τον αποκαλεί ψεύτη και τρολ. Το αποτέλεσμα είναι ένα hashtag που κατακλύζει το twitter καλώντας τους χρήστες να μπλοκάρουν τον Έλληνα βουλευτή

Η σχέση πάθους του Άδωνι Γεωργιάδη με τους χρήστες του twitter είναι γνωστή και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ανάψει το αίματα στο διαδίκτυο. Αυτή τη φορά όμως μια στιχομυθία του με χρήστη του twitter προκάλεσε την αντίδραση δεκάδων ανθρώπων. Όλα ξεκίνησαν από μια αναφορά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ο χρήστης @TzortzAl του απάντησε πως επί υπουργίας του και ενώ εκείνος έκανε χημειοθεραπείας, ο κ. Γεωργιάδης δήλωνε στην Washington Post πως μόνο οι ασθενείς σε τελικό στάδιο θεωρούνται επείγοντα περιστατικά. Ο πρώην υπουργός απάντησε πως “ούτε ήσουν, ούτε αυτό είπα! Ψεύτη!”.

Και κάπως έτσι άνοιξε το κουτί της Πανδώρας. Οι χρήστες του διαδικτύου ανήρτησαν το επίμαχο απόσπασμα από τη δήλωσή του στην αμερικανική εφημερίδα στην οποία όντως δηλώνει πως “ασθένειες όπως ο καρκίνος δεν θεωρούνται επείγουσες, εκτός κι αν βρίσκονται σε τελικό στάδιο”.

Αμέσως ξεκίνησε μια σειρά από αναρτήσεις στο twitter με το χαρακτηριστικό hashtag #Block_Adonis, που καλούσε τους χρήστες να μποϊκοτάρουν το λογαριασμό του με αφορμή τη συγκεκριμένη του αντίδραση. Το hashtag έγινε φυσικά Trend στο ελληνικό twitter με πολλούς χρήστες πάντως να διαφωνούν με την κίνηση.

Ο ίδιος ο βουλευτής δικαιολόγησε τη συμπεριφορά του, τονίζοντας πως θεώρησε το χρήστη “τρολ” και όχι πραγματικό καρκινοπαθή και έσπευσε να ζητήσει συγνώμη, αν όντως επρόκειτο για ασθενή, όπως είπε.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα