Δίδυμες φέρνουν στον κόσμο τα παιδιά τους την ίδια ημέρα

Δίδυμες φέρνουν στον κόσμο τα παιδιά τους την ίδια ημέρα

Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ, με τις δύο αδερφές που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό να γεννούν την ίδια μέρα, με μερικές ώρες διαφορά, από ένα υγιέστατο αγοράκι

Όπως διαβάζουμε στο αμερικανικό people, η πιθανότητα δύο δίδυμες να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί ταυτόχρονα είναι 8 στις 100.000. Όσες πάνω κάτω έχει ένας κεραυνός να χτυπήσει έναν άνθρωπο σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Οι 32χρονες Ντανιέλ και Κιμ θέλησαν να είναι ξεκάθαρες από νωρίς. Δεν προγραμμάτισαν τίποτα. Επιθυμούσαν και οι δύο να  αποκτήσουν παιδιά, όμως δεν φαντάζονταν πως θα συλλάβουν την ίδια μέρα. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό τους, είχαν πάρει ημερομηνία γέννησης των νεογνών τους την 22η Απριλίου.

Όταν οι μέρες περνούσαν και καμία δεν φαινόταν να είναι έτοιμη για τον τοκετό, το πήραν απόφαση. Επισκέφτηκαν μαζί το μαιευτήριο της περασμένη Παρασκευή, 30 Μαΐου, οπότε και έφεραν στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια. “Θα τα ντύνουμε πανομοιότυπα” ανέφερε μία από τις πανευτυχείς αδερφές. “Μας έντυναν έτσι όσο μεγαλώναμε, ώστε να φοράμε τα ίδια ρούχα με άλλα χρώματα, οπότε θα υποβάλουμε και τα δύο αγοράκια σε αυτό το βασανιστήριο” προσθέτει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα