Γιατί αυτός ο 24χρονος είναι ο πιο ανεπιθύμητος εργένης στη Νέα Υόρκη

Γιατί αυτός ο 24χρονος είναι ο πιο ανεπιθύμητος εργένης στη Νέα Υόρκη

Ένα κείμενο του νεαρού Νεοϋορκέζου ήταν αρκετό για να προκαλέσει την οργή δεκάδων γυναικών

Ένας νεαρός ηθοποιός από τη Νέα Υόρκη έχει προκαλέσει την οργή δεκάδων γυναικών και αμέτρητα πικρόχολα σχόλια στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, αφότου βγήκε ραντεβού με μια συνομήλικη του.

Ο 24χρονος Billy Peck, που στο Facebook προσομοιάζει τον εαυτό του με “πρίγκιπα της Disney” συμμετείχε στον διαγωνισμό “Time Out New York” του ομόνυμου περιοδικού, στο πλαίσιο του οποίου κλήθηκε να βγει ένα ραντεβού στα τυφλά.

Η “τυχερή” ντάμα που κληρώθηκε να γνωρίσει τον Peck από κοντά είναι η 24χρονη Alyssa Marino, η οποία εργάζεται στην παραγωγή βίντεο του Vanity Fair.

Με τη λήξη του ραντεβού, ο Peck έγραψε και δημοσίευσε στο Time Out μια ιδιαίτερα αυστηρή κριτική τόσο για τη νεαρή κοπέλα όσο και για τη βραδιά που πέρασε μαζί της, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «Ένιωσα ότι μόλις έκαψα δύο ώρες από τη ζωή μου».

Ο ανερχόμενος ηθοποιός επεσήμανε αρχικά ότι η Marino άργησε περίπου πέντε λεπτά να έρθει, γεγονός που «τον εξόργισε όσο τίποτα άλλο» και ότι κατευθείαν πρόσεξε ότι «δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα». Ο Νεοϋορκέζος στη συνέχεια δήλωσε ότι είναι τόσο πολυάσχολος που πρέπει μια κοπέλα να είναι κάτι παραπάνω από όμορφη για να καταφέρει να του κινήσει την προσοχή.

Στην κριτική του ο 24χρονος μίλησε και για την επιλογή πιάτου της Marino, η οποία διάλεξε να φάει μπριζόλα. «Οκ ζήσε όπως θες, αλλά εδώ δεν είναι ταβέρνα» έγραψε. Οι δυο τους έφαγαν παγωτό μόλις τελείωσαν το δείπνο τους και η νεαρή κοπέλα το περιέγραψε ως «υπέροχο».

Ο Peck από την άλλη διαφώνησε: «Προσπαθούσα να λήξω το ραντεβού και εκείνη ενθουσιάστηκε με το παγωτό. Έπρεπε να υπομείνω ένα ακόμη 20λεπτο μαζί της».

Τα σχόλια που προκάλεσε η αλαζονική κριτική του ηθοποιού ήταν ιδιαίτερα επικριτικά: «Ο Billy είναι ένας ιδιαίτερα πολυάσχολος ηθοποιός οπότε φαντάζομαι ότι βιαζόταν να φύγει η Alyssa για να καθαρίσει το τραπέζι» ήταν μια από τις καυστικές απαντήσεις αναγνώστριας στο κείμενο του Peck. «Με ένα άρθρο, ο Peck κατάφερε να μείνουμε όλες μακριά του» έγραψε μία άλλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Peck επικαλέστηκε διαστρέβλωση των λεγομένων του από τους συντάκτες του περιοδικού, κάτι το οποίο αρνήθηκε επίσημα εκπρόσωπος του Time Out. Μετά μάλιστα από τις αντιδράσεις του γυναικείου πληθυσμού, ο 24χρονος έσβησε τον λογαριασμό του στο Twitter.

(Με πληροφορίες από PageSix)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα