Γυναίκα χαρακτηρίστηκε ως “ηρωίδα”, για την αυτοθυσία της στη σωτηρία σκύλου

Γυναίκα χαρακτηρίστηκε ως “ηρωίδα”, για την αυτοθυσία της στη σωτηρία σκύλου

Μια βόλτα στη λίμνη Trout του Vancouver εξελίχθηκε σε περιπέτεια, για γυναίκα που είδε τον πάγο να υποχωρεί και ένα σκύλο να πέφτει στα παγωμένα νερά. Διαβάστε τις αντιδράσεις του online κοινού.

Η θερμοκρασία ήταν στο -3, στην Trout Lake του John Henry Park, στο Vancouver, όταν γυναίκα έπεσε στα παγωμένα νερά για να σώσει ένα σκύλο.

Το στιγμιότυπο απαθανάτισε άνδρας, ονόματι Ben West, ο οποίος και χαρακτήρισε τη γυναίκα ως “ηρωίδα”. Στο post του στο Instagram έγραψε πως “είδα τον πάγο να υποχωρεί και τον σκύλο να πέφτει στα παγωμένα νερά και ούρλιαξα. Άνθρωποι της κοινότητας έτρεξαν να βοηθήσουν, με τη συγκεκριμένη γυναίκα να βουτά αμέσως στη λίμνη. Όλοι οι άλλοι φωνάζαμε το όνομα του σκύλου, για να συνεχίσει να κολυμπά. Μόλις βγήκαν και οι δύο από την παγωμένη λίμνη, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο σπίτι και έκανε ζεστό μπάνιο, ενώ περίμενε το ασθενοφόρο. Ο σκύλος επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του”.

Σε χαλεπούς καιρούς για την ανθρωπότητα, η κυρία αυτή χαρακτηρίστηκε “ηρωϊδα” με την ανάρτηση του σχετικού video στα social media να συγκεντρώνει χιλιάδες σχόλια. Μεταξύ των οποίων ήταν το “μια γυναίκα σώζει ένα σκύλο ενώ στη Florida οι αρχές κάνουν στην άκρη και επιτρέπουν τη δολοφονία παιδιών, στα σχολεία” ή το “αυτή η γυναίκα δεν διστάζει να πέσει σε παγωμένα νερά, όπου θα μπορούσε να πνιγεί, για να σώσει ένα σκύλο, αλλά στη Florida, οι αστυνόμοι που πληρώνονται για να προστατεύουν, δεν πηγαίνουν όπου πέφτουν πυροβολισμοί”.

Άλλος έγραψε “η γυναίκα αυτή θα μπορούσε να χάσει δάχτυλα των ποδιών της ή των χεριών της από υποθερμία. Ελπίζω να μην έπαθε κάτι. Ελπίζω να μην έπαθε κάτι και το σκυλί”. Φυσικά, υπήρξαν και αυτοί που έγραψαν “ωραία είδηση βρήκε να ξεχωρίσει το Fox News” ή το “η ζωή ενός σκύλου δεν αξίζει τη ζωή ενός ανθρώπου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα