ΗΠΑ: Κατέβασε ελληνικές σημαίες από εστιατόριο νομίζοντας ότι ήταν του Ισραήλ – Το βίντεο που έγινε viral

Διαβάζεται σε 2'
ΗΠΑ: Κατέβασε ελληνικές σημαίες από εστιατόριο νομίζοντας ότι ήταν του Ισραήλ – Το βίντεο που έγινε viral
TikTok@ambamelia

Όταν θες να συμπαρασταθείς στον λαό της Παλαιστίνης, αλλά αγνοείς κάποια βασικά πράγματα.

Πολύ καλά (ΝΟΤ) πήγε η διαμαρτυρία γυναίκας στις ΗΠΑ, η οποία θέλοντας να εκφράσει τη συμπαράστασή της στον λαό της Παλαιστίνης κατέβασε ελληνικές σημαίες νομίζοντας πως είναι σημαίες του Ισραήλ.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Μοντκλέρ του Νιου Τζέρσεϊ, όταν η TikToker ambamelia βιντεοσκόπησε τον εαυτό της να ξηλώνει σημαιάκια φωνάζοντας συνθήματα για μία “ελεύθερη Παλαιστίνη” πριν καταλάβει ότι δεν ανήκουν στο Ισραήλ αλλά στην Ελλάδα. Όλα αυτά μπροστά στους έκπληκτους και σοκαρισμένους υπαλλήλους.

Στο βίντεο, το οποίο τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει εξελιχθεί στο απόλυτο viral, η γυναίκα φαίνεται να σκίζει την ελληνική σημαία έξω από το εστιατόριο επαναλαμβάνοντας “Λευτεριά στην Παλαιστίνη”.

Όταν αντιλαμβάνεται ότι μία εργαζόμενη που βρίσκεται εντός του καταστήματος την κοιτάζει σαστισμένη, εκείνη ακούγεται να λέει “τι κοιτάς; Ξέρεις πολύ καλά ότι υπάρχει γενοκτονία!” ενώ συνεχίζει να ξηλώνει τα σημαιάκια που κοσμούσαν το εστιατόριο.

Στη συνέχεια ένας εργαζόμενος βγαίνει έξω για να τη σταματήσει και εκείνη δηλώνει πως δεν ανέχεται αυτό που συμβαίνει (σ.σ. στη Γάζα) και πως δεν ανέχεται τον σιωνισμό, κάνοντας λόγο για γενοκτονία. “Σκοτώνουν παιδιά“, λέει στους υπαλλήλους που παρακολουθούν σοκαρισμένοι και απορούν γιατί συμβαίνει όλο αυτό.

Καταλαβαίνεις, σωστά; Δεν έχω τίποτα εναντίον των ανθρώπων που είναι Εβραίοι. Αλλά αυτό δεν είναι εντάξει“, είπε έχοντας κάνει κουβάρι τα ελληνικά σημαιάκια.

Τότε, ο υπάλληλος που βρίσκεται δίπλα της της λέει πως αυτή δεν είναι η σημαία του Ισραήλ αλλά της Ελλάδας με εκείνη να μη το πιστεύει και να του απαντά πως νόμιζε πως είναι η σημαία του Ισραήλ. “Ωχ, γ@@@ο. Λάθος μου. Κοίτα, μοιάζει με του Ισραήλ“, ήταν τα πρώτα λόγια μετά τη διαμαρτυρία – φιάσκο δίνοντάς του πίσω τα σημαιάκια.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα