Μαγουλάκιας: Το μωρό των Beatles, που θα γεμίζει τα στάδια

default image

Όταν ήταν 10 μηνών, χόρευε με Beatles, όταν έκλεισε τα 1,5 τραγούδησε μοναδικά το Don't let me down και σήμερα ερμηνεύει Red Hot Chili Peppers. Αυτόν τον μπόμπιρα πρέπει να τον ακούσεις (Vids)

Τον περασμένο Δεκέμβριο, έπεσα πάνω σε ένα βίντεο, με τον “Μαγουλάκια”, ο οποίος μεγάλος και έμπειρος πια (3,5 ετών), τραγουδούσε το Californication.

Από τότε μεσολάβησαν 4 ψηφοφορίες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εθνικές εκλογές, Eurogroup, Σύνοδοι Κορυφής, 500 απειλές για Grexit και μια συμφωνία για 4μηνη παράταση του δανειακού προγράμματος της Ελλάδας.

Επομένως με αέρα 4 μηνών μπροστά μας και εφόσον διανύουμε τριήμερο, μπορώ να κάνω μια επιστροφή στον Δεκέμβριο και για όσους δεν τον γνωρίζουν να σας συστήσω τον “Μαγουλάκια” (θα τον λέμε έτσι για να συνεννοούμαστε).

Όλα ξεκίνησαν πριν δύο χρόνια, όταν μια φίλη στο Facebook έγραψε το εξής: “Τι θέλει ρε, ο φουσκίτσας, ο μπομπιρούλης;;;” και ακολουθούσε αυτό το βίντεο.

Συγγνώμη, ακολουθούσε ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όπως καταλαβαίνετε, μετά από αυτή την ερμηνεία του Don’t Let Me Down, έπρεπε να βρω και άλλες και ευτυχώς υπήρχαν. Όπως αυτή του Hey Jude, όπου παίζουμε και ντραμς.

Τίποτα φυσικά δεν είναι τυχαίο. Η άψογη εκτέλεση των δύο θρυλικών τραγουδιών, βασίστηκε σε ώρες εξάσκησης και εσωτερικής διεργασίας.

Η γνώση του Μαγουλάκια για τους Beatles, είναι τόσο βαθιά, που αναγνωρίζει τις εισαγωγές και δεν τρώει τις μουσικές προσποιήσεις του μπαμπά του.

Και για όποιον τον αμφισβητεί, στο παρακάτω βίντεο τον βλέπουμε ντυμένο Λόρδο του Λίβερπουλ, να αναγνωρίζει τα ινδάλματά του.

Πέρα από την εξάσκηση, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και τη συμβολή του πατέρα του, ο οποίος τον μύησε από νωρίς στη σωστή μουσική. Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε τον Μαγουλάκια σε ηλικία 9 μηνών, βαρύ και σοβαρό να χαρίζει ένα δύσκολο χειροκρότημα στον μπαμπά του. Στο δεύτερο βίντεο σε ηλικία 10 μηνών, το μικρόβιο των Beatles αρχίζει και κυκλοφορεί στο αίμα του.

Μετά από τέτοια εμπειρία στους Beatles, το πέρασμα στους Red Hot Chili Peppers, θα ήταν παιχνιδάκι. Λίγους μήνες πριν, ο Μαγουλάκιας, πιο έμπειρος, με σκηνική παρουσία και πεσμένα μάγουλα ερμήνευσε το Californication.

Όταν σε 15 χρόνια θα μιλούν όλοι για το αστέρι από τη Βραζιλία, που γεμίζει τα στάδια, να θυμηθείτε ποιος είχε προβλέψει την εξέλιξή του.

Αν ξεκινάς τη ζωή σου με Beatles, είσαι στο σωστό δρόμο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα