Μικρό σπίτι στο Λιβάδι: Η Μαίρη, η Λόρα και τα άλλα παιδιά Ινγκαλς… σήμερα

Μικρό σπίτι στο Λιβάδι: Η Μαίρη, η Λόρα και τα άλλα παιδιά Ινγκαλς… σήμερα

Το "Μικρό σπίτι στο Λιβάδι" είχε ως κεντρικούς χαρακτήρες τα μέλη της οικογένειας Ingalls. Ελάτε να δούμε πώς είναι σήμερα.

Όταν οι τηλεοπτικοί δέκτες ήταν ακόμα ασπρόμαυροι και τα κανάλια της χώρας δύο (ΕΡΤ, ΥΕΝΕΔ), η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχαν πολλές επιλογές. Και δη σε ξένα σίριαλ. Το “Μικρό σπίτι στο λιβάδι” ήταν μια από τις εξαιρέσεις και φυσικά είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ήταν και μεταγλωτισμένο -κάτι που στη δεκαετία του ’80 δεν το έλεγες και εύλογο.

Η μεταφορά των βιβλίων “Little House” στη μικρή οθόνη, είχε ως κεντρικό θέμα μια οικογένεια, τους Ingalls, που ζούσαν σε φάρμα, στο Walnut Grove (της Μinnesota).

Οι κεντρικοί χαρακτήρες ήταν ο αγρότης και εργάτης σε μύλους -πατέρας της φαμίλιας-, Charles, η σύζυγος του, Caroline και οι τέσσερις κόρες τους, Mary, Laura, Carrie και Grace. Αυτή ήταν η αρχική δομή, γιατί από το 1974 που άρχισε να προβάλλεται έως το 1983 που ολοκληρώθηκε, παρέλασε κόσμος και κοσμάκης -στους οποίος θα αναφερθούμε εν καιρώ-, με την οικογένεια να υιοθετεί και τρία παιδιά.

Σήμερα, θα εστιάσουμε στους βασικούς χαρακτήρες, θυμίζοντας πώς ήταν τότε και αποκαλύπτοντας πώς είναι σήμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα