“Μπορείς να μου ανοίξεις;” Η άβολη ερώτηση κλέφτη στον ιδιοκτήτη οχήματος που επιχείρησε να κλέψει

Διαβάζεται σε 2'
“Μπορείς να μου ανοίξεις;” Η άβολη ερώτηση κλέφτη στον ιδιοκτήτη οχήματος που επιχείρησε να κλέψει
Julio Solano

Ο Julio Solano πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του για να πάει στη δουλειά και είδε στη θέση του οδηγού έναν άγνωστο που του ζητούσε να του ανοίξει την πόρτα.

Σκεφτείτε να πηγαίνετε στο αυτοκίνητο σας το πρωί και να βρίσκετε έναν άγνωστο στη θέση του οδηγού, να σας ρωτάει αν μπορείτε να του ανοίξετε την πόρτα.

Αυτήν την εμπειρία έζησε ένας κάτοικος του Μαϊάμι Μπιτς της Φλόριντα την περασμένη Δευτέρα. Όταν είδε τον άγνωστο άνδρα στο όχημά του, άρχισε να βιντεοσκοπεί αυτό που ακολούθησε.

Κατ’ αρχάς του είπε «αδερφέ μου, αυτό δεν είναι το αυτοκίνητό σου. Αυτό είναι το δικό μου αυτοκίνητο. Γιατί είσαι μέσα στο αυτοκίνητο μου;». Ο εγκλωβισμένος μιλούσε χωρίς να ακούγεται, όπως έκανε νοήματα για να του ανοίξει ο ιδιοκτήτης του οχήματος την πόρτα.

«Μπορώ να βγω έξω;»

-Όχι δεν μπορείς.

«Γιατί;»

-Τι εννοείς ‘γιατί’; Αυτό είναι το Grand Theft Auto. Προσπαθείς να κλέψεις το αυτοκίνητο μου; Τι κάνεις;

«Δεν κάνω τίποτα»

-Αδελφέ, αυτό δεν είναι ‘δεν κάνω τίποτα’.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, Julio Solano είχε καλέσει ήδη την αστυνομία που εμφανίστηκε και συνέλαβε τον 33χρονο Ravesh Rabindranauth, με τον Solano να προειδοποιεί τους αστυνομικούς για μια τσάντα που είχε δίπλα του ο ληστής.

Ακολουθεί το ντοκουμέντο.

Σύμφωνα με την αναφορά της σύλληψης, ο 33χρονος ύποπτος για κλοπή δεν μπορούσε να βγει από το αυτοκίνητο λόγω «ενός αντισυμβατικού μηχανισμού της πόρτας που δεν κατάφερε να κατανοήσει» κι έτσι δεν μπόρεσε να την ανοίξει.

Του απευθύνθηκε κατηγορία για διάρρηξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα