Ο Διονύσης Ατζαράκης έγινε ο θείος που “κάθεται με τη νεολαία”

Διαβάζεται σε 1'
Ο Διονύσης Ατζαράκης έγινε ο θείος που “κάθεται με τη νεολαία”
Printscreen / YouTube

Σε ένα νέο χιουμοριστικό βίντεο ο Διονύσης Ατζαράκης ενσαρκώνει την “εμβληματική” φιγούρα εκείνου του αγενή θείου που με τα αστεία και τις “γνώσεις” του στιγματίζει το πασχαλινό οικογενειακό τραπέζι.

Κάνει προσβλητικά “αστεία” για τις γυναίκες, οι ανώτερες γαστρονομικές του γνώσεις επιτάσσουν τη δοκιμή μελών του σώματος του αρνιού που ίσως δεν ήξερες ότι υπάρχουν, κάθεται με την νεολαία και κάθε τσούγκρισμα αυγού είναι μία αφορμή για απρεπή σεξουαλικά υπονοούμενα. Στο νέο βίντεο του Διονύση Ατζαράκη, ο κωμικός μεταμορφώνεται στον ενοχλητικό θείο που όλοι έχουμε συναντήσει στα πασχαλινά τραπέζια και ενδεχομένως έχει “στοιχειώσει” τις οικογενειακές μαζώξεις των νεανικών μας χρόνων.

Λευκά μαλλιά, μισάνοιχτο πουκάμισο στην τσέπη του οποίου βρίσκεται ένα κατσαβίδι, τιράντες, κοιλιά και γυαλιά πρεσβυωπίας περιλαμβάνει το starter kit του κάθε τέτοιου θείου που “σέβεται” τον εαυτό του. Τα προσβλητικά σχόλια για την εμφάνιση των γυναικών, οι άσεμνες ατάκες με την παραμικρή αφορμή και η “λαϊκή σοφία ” του “θείου” του Διονύση Ατζαράκη ίσως σας θυμίσουν κάποιον που αναγκάζεστε κι εσείς να συναντάτε μία φορά το χρόνο στην πασχαλινή οικογενειακή συνάθροιση.

Δείτε το νέο βίντεο του Διονύση Ατζαράκη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα