Ο λογικός τρόπος που βρήκε ρακούν για να περπατήσει σε ηλεκτρικό καλώδιο

Διαβάζεται σε 2'
Ο λογικός τρόπος που βρήκε ρακούν για να περπατήσει σε ηλεκτρικό καλώδιο
Το περπάτημα στο καλώδιο ήθελε για το ρακούν και τρόπο και κόπο.

Ρακούν εντυπωσίασε με τις ακροβατικές του ικανότητες, όπως περπατούσε σε καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος.

Ένας άνδρας από το Γουέιμουθ της Μασαχουσέτης στις ΗΠΑ ατένιζε από το παράθυρο του σπιτιού του και τα μάτια του ‘έπιασαν’ κάτι που αδυνατούσε να διαχειριστεί ο εγκέφαλος του.

Ένα ρακούν περπατούσε σε καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος που ήταν έξω από το σπίτι του, ισορροπώντας πιασμένο από το πάνω καλώδιο. Οι ικανότητες του σε ισορροπία και ευφυία εξέπληξαν τον Αμερικανό που προφανώς και δημοσίευσε το video στα social media.

Παρεμπιπτόντως, στη Μασαχουσέτη μεταξύ των εγκλημάτων με τα οποία ασχολήθηκε ήταν και η δολοφονία ενός ρακούν από τον επικεφαλής της πυροσβεστικής στο Σπρίνγκφιλντ -ο οποίος αργότερα απαλλάχθηκε των κατηγοριών.

Στο YouTube θα βρείτε και άλλα ρακούν να εκτελούν το ίδιο ‘πρόγραμμα’. Όπως αυτό που ακολουθεί στο βίντεο που ‘τραβήχτηκε’ προ 11ετιας στο Τορόντο του Καναδά.

Το ρακούν-ακροβάτης κέρδισε στη μάχη των πιο περίεργων σημείων που εντοπίστηκαν τα συμπαθή ζωάκια αυτές τις ημέρες στις ΗΠΑ. Στο Νο2 ήταν αυτό που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αγώνα του αμερικανικού ποδοσφαίρου (όχι του football που έχει τελειώσει, αλλά του Soccer).

To ΜLS ανακοίνωσε ένα ρεκόρ που έκανε ο εισβολέας στο παιχνίδι Philadelphia Union-New York City (διεκόπη για ένα πεντάλεπτο έως ότου απομακρυνθεί το ζωάκι που εντυπωσίασε με την ταχύτητα του), μέσω των επίσημων σελίδων στα social media.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα