Ο “βολεϊμπολίστας” σκύλος που έχει γίνει viral

Διαβάζεται σε 2'
Ο “βολεϊμπολίστας” σκύλος που έχει γίνει viral
Ο Floki που έχει ξετρελάνει τον κόσμο των social media AP Photo Bruna Prado

Ένας σκύλος, ράτσας Border Collie, με το όνομα Floki, κάνει τον γύρο του διαδικτύου για τις αθλητικές του ικανότητες.

Ένα χαριτωμένο 3χρονο σκυλάκι ράτσας Border Collie, ο Floki, έχει προκαλέσει “φρενίτιδα” στο διαδίκτυο με τις αθλητικές του ικανότητες, αφού προσελκύει πλήθος κόσμου στη Βραζιλία όπου παίζει ακούραστα “ποδοβόλεϊ”.

Ο Gustavo Rodrigues, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του Floki, τυγχάνει να είναι προπονητής ποδοσφαίρου. Ο Rodrigues παρατήρησε την ενέργεια του Floki και τις αθλητικές του δυνατότητες όταν κυνηγούσε μπαλόνια, ενώ ήταν μόλις δύο μηνών.

Ο Gustavo Rodrigues με τον Floki AP Photo Bruna Prado)

Σύμφωνα με το People, στη συνέχεια ο Floki συμμετείχε σε μια “altinha”, όπου μια μπάλα ποδοσφαίρου πρέπει να παραμείνει στον αέρα μεταξύ αυτών που βρίσκονται στον κύκλο. Τώρα, 3 ετών, το κουτάβι έχει “καταλάβει” το διαδίκτυο ως “αστέρι του ποδοβόλεϊ”.

Πλέον, κάθε Σαββατοκύριακο ο Floki και ο ιδιοκτήτης του Rodrigues συμμετέχουν σε αγώνες ποδοβόλεϊ σε παραλίες της Βραζιλίας με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί.

AP Photo

Η συγκέντρωση, η ταχύτητα και η επιδεξιότητα του Floki είναι σημαντικές δεξιότητες στο γήπεδο. Σύμφωνα με το American Kennel Club , τα Border Collies είναι εξαιρετικά έξυπνα και η συγκεκριμένη ράτσα έχει σπάσει ρεκόρ για την ευφυΐα και άλλες δεξιότητες, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το πώς ο Floki διαθέτει τέτοιες αθλητικές ικανότητες. “Κάνει πράγματα που ακόμη και ορισμένοι επαγγελματίες δεν κάνουν, όπως ο τρόπος που τοποθετείται στο γήπεδο”, εξήγησε επίσης ο Rodrigues.

Μετά τις δημοσιεύσεις του Rodrigues, ο Floki έχει πάνω από 415.000 ακόλουθους στο Instagram και είναι ξεκάθαρο γιατί έχει τόσο μεγάλη απήχηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα