ΠΑΣΟΚ και Slayer. ΑΥΤΟ είναι το viral βίντεο της χρονιάς

default image

Ό,τι κι αν κάνεις σταμάτα το και δες το απόλυτο, το επικότερο, το καλύτερο viral βίντεο της χρονιάς (Vid)

Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης, ήταν ικανό να βάλει φωτιά στα social media. Πρωταγωνίστρια η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ε. Χριστοφιλοπούλου, η οποία έδωσε ρεσιτάλ πολιτικής αποδοκιμασίας, πίσω από την Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απευθυνόταν εκείνη τη στιγμή στον Πάνο Καμμένο μετά την επίθεση του επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ. εναντίον του κόμματος της κ. Γεννηματά.

Οι γκριμάτσες και οι αποδοκιμασίες της Εύης Χριστοφιλοπούλου πέρασαν σε άλλο επίπεδο από τον χρήστη του Youtube, Mon Key:

Φήμες που συνδέουν τον δημιουργό του βίντεο με την “Αναρχική πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ”, κρίνονται αναληθείς.

Το πρωτότυπο βίντεο με τις αντιδράσεις της Εύης Χριστοφιλοπούλου:

Η κόντρα που πυροδότησε τα παραπάνω βίντεο:

“Στηρίζονται στην αντιπολίτευση και μας υβρίζουν. Πώς είναι δυνατόν να ανεχόμαστε αυτό το θράσος;”, είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για να λάβει την απάντηση του Πάνου Καμμένου:

“Αν ο κ. Βενιζέλος θεωρεί πως επειδή θα ψηφίσει σήμερα θα του χαρίσουμε την υπόθεση των υποβρυχίων να μην το κάνει. Δεν θα γίνει καμία συναλλαγή. Είτε ψηφίστε είτε όχι για τον Σάφα που άρπαξε τα 500 εκατ. ευρώ είστε υπεύθυνος. Συμφωνίες δεν υπάρχουν. Δεν ζητάμε ψήφο για να σας απαλλάξουμε. Αν θέλετε ρίξτε την κυβέρνηση”.

Τα καρέ της μαραθώνιας ολομέλειας της Τετάρτης που τελείωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης, εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα