“Peaches”: Η ξεκαρδιστική “ροδακινί” μπαλάντα του Jack Black από το Super Mario έγινε viral

“Peaches”: Η ξεκαρδιστική “ροδακινί” μπαλάντα του Jack Black από το Super Mario έγινε viral
Caption / YouTube

Η ερμηνεία του Μπλακ στο τραγούδι "Peaches" είναι αξιομνημόνευτη, τόσο για τις κωμικές πινελιές όσο και για τις φωνητικές ικανότητες.

Μεγάλη επιτυχία συναντά από την ημέρα κυκλοφορίας της στους κινηματογράφους η νέα animation ταινία για τον διάσημο… υδραυλικό Super Mario, πρωταγωνιστή του αγαπημένου ομότιτλου βιντεοπαιχνιδιού της Nintendo.

Τις φωνές τους στους δημοφιλείς χαρακτήρες δανείζουν πολλοί διάσημοι ηθοποιοί όπως ο Κρις Πρατ στον ρόλο του Mario, η Άνια Τέιλορ-Τζόι σαν πριγκίπισσα Peach και ο Τσάρλι Ντέι ως Λουίτζι. Αναμφίβολα ωστόσο, αυτός που δείχνει να έχει κλέψει τις εντυπώσεις είναι ο Τζακ Μπλακ, που υποδύεται τον Μπάουζερ, μεγάλο “κακό” της ταινίας… Και σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο η ερωτική μπαλάντα “Peaches” που τραγουδά στη διάρκεια της ταινίας ο Μπάουζερ προς τον ανεκπλήρωτο πόθο του, την πριγκίπισσα Peach.

Η ερμηνεία του Μπλακ είναι αξιομνημόνευτη, τόσο για τις κωμικές πινελιές όσο και για τις φωνητικές ικανότητες του ηθοποιού, που δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο. Τα ροδάκινα (peach είναι το ροδάκινο στα αγγλικά, σε μια ελεύθερη απόδοση η πριγκίπισσα θα μπορούσε να λέγεται “Ροδακινιά”) δίνουν και παίρνουν, από το ροδακινί χρώμα στους τοίχους και στο πιάνο, μέχρι την τοποθέτη των φρούτων σε μπολ…

Ο δε στίχος του ρεφρέν “Peaches, peaches, peaches” σχολιάζεται ήδη στα σόσιαλ Media με μερικούς χρήστες να ζητούν τη μεταφορά του στα ελληνικά ως μια ωδή για την ιταλική πίτσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, το οποίο μετρά τέσσερις ημέρες από τη δημοσίευσή του, έχει ήδη ξεπεράσει τις 7 εκατ. προβολές. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν το τραγούδι να φτάνει μέχρι τα Όσκαρ. Ο χρόνος θα δείξει…

Απολαύστε τον Τζακ Μπλακ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα