Πώς να: Το αλλοπρόσαλλο Top 10 κορυφαίων αναζητήσεων στη Google

Πώς να: Το αλλοπρόσαλλο Top 10 κορυφαίων αναζητήσεων στη Google

Αναζητήσεις πρακτικές, αναζητήσεις παράξενες, αναζητήσεις για κάθε τι. Δείτε το νέο Top 10 της Google

Ο άνθρωπος πήγε στο φεγγάρι και μεταξύ άλλων κατάφερε να ανακαλύψει το “σωματίδιο του Θεού”, ωστόσο κάποιοι εκεί έξω δεν ξέρουν τον τρόπο με τον οποίο… θα επιτύχουν εγκυμοσύνη, ενώ άλλοι αναζητούν εναγωνίως σε καθημερινή βάση χρηστικές συμβουλές που θα επιφέρουν άμεσες καθημερινές λύσεις.

Λύσεις για προβλήματα εργασιακά, σχεσιακά, ή ζητήματα μαγειρικής. Μπορεί να φαντάζει απλό το να φτιάξεις γαλλικό τοστ ή τηγανίτες, ωστόσο δεν φαντάζει το ίδιο απλό το να πλουτίσεις εύκολα ή να χάσεις γρήγορα κιλά και λίπος από συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Όλα τα παραπάνω, εντάσσονται σε όσα ψάχνουν οι χρήστες του ίντερνετ στις χώρες που υπάρχει βέβαια, ίντερνετ. Οι “lifeguide” συμβουλές δίνουν και παίρνουν εν έτει 2017 και ο “ψηφιακός Θεός” της Google είναι εδώ για να μας “κατευθύνει” μέσα από προτάσεις δημοσιεύσεων, να μας υπενθυμίσει τα αυτονόητα ή να μας αποπροσανατολίσει.

Ένα πολύ μεγάλο ζήτημα στις αναζητήσεις της Google είναι άλλωστε η προώθηση μέσω του αλγορίθμου που χρησιμοποιεί, θεωριών συνωμοσίας ή fake news και κατασκευασμένων, ψευδών πληροφοριών, κάτι που οι άνθρωποι της αυτή την εποχή προσπαθούν να αντιμετωπίσουν. Ή τουλάχιστον, δεσμεύονται για ένα άμεσα αποτελεσματικότερο “φιλτράρισμα” πληροφοριών. Ένα ακόμη βασικό ζήτημα, ή αν θέλετε πρόβλημα, είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με τους ιατρικούς συλλόγους, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι του δυτικού κόσμου, συμβουλεύονται τη μηχανή αναζήτησης για να βρουν απάντηση σε ιατρικά προβλήματα και λοιπές ενοχλήσεις που σχετίζονται με την υγεία τους.

Για να φτάσουμε στο προκείμενο των αναζητήσεων όμως, ο Simon Rogers, data editor της Google, έδωσε αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα την επικαιροποιημένη αναφορά με τις πλέον δημοφιλείς αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης της, στην κορυφή των οποίων φιγουράρει το “πώς θα δέσω μια γραβάτα”.

Ανάμεσα σε αυτά που αναζητούν οι χρήστες του πλανήτη είναι ακόμη το πώς θα φτιάξεις τηγανίτες, πώς θα βγάλεις λεφτά, και φυσικά… πώς θα φτιάξεις αυγοφέτες (το λεγόμενο και γαλλικό τοστ).

Πάμε να δούμε το Top 10 παρακάτω:

-Πώς θα φτιάξω τηγανίτες

-Πώς φιλάμε

-Πώς θα μείνω έγκυος

-Πώς θα χάσω βάρος

-Πώς ζωγραφίζω

-Πώς θα βγάλω χρήματα

-Πώς θα φτιάξω τηγανίτες

-Πώς να κάνω επιστολή που συνοδεύει το βιογραφικό

-Πώς να φτιάξω αυγοφέτες

-Πώς να χάσω λίπος από την κοιλιά

Φωτογραφία: shutterstock

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα