Πώς θα φαινόταν η Μέση Γη πάνω σε ένα κυπελλάκι Starbucks;

default image

Φανατικός του Άρχοντα μετατρέπει τα χάρτινα κύπελλα του καφέ σε έργα τέχνης με έμπνευση από την επική τριλογία (vid+pics)

H διαδικασία του καφέ είναι ιερή. Ειδικά για εμάς τους Έλληνες… μπορούμε να περάσουμε και τέσσερις και πέντε ώρες σε ένα καφέ, απολαμβάνοντας το ρόφημα της επιλογής μας. Αυτός όμως ο άνδρας από την Βρετανία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Αφιέρωσε πέντε ώρες ώστε να σχεδιάσει με απόλυτη ακρίβεια την Μέση Γη από τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών στο κύπελλο του καφέ του.

Ο Λίαμ Κένι από το Λίβερπουλ ανέβασε το συγκεκριμένο έργο τέχνης στο λογάριασμό του στο διαδίκτυο και όπως φαίνεται η καλλιτεχνική του coffee-art ματιά τράβηξε τα βλέμματα χιλιάδων θαυμαστών της τριλογίας. 

Ο χάρτης όπως φαίνεται πεντακάθαρα στις φωτογραφίες είναι λεπτομερής και περιλαμβάνει ακόμη και τις ονομασίες κάθε περιοχής, γραμμένες στην ειδικά διαμορφωμένη διάλεκτο του Τόλκιν.

Ο φανατικός του Άρχοντα, είναι ταλέντο στο σχέδιο και έχει πολλά σκίτσα να επιδείξει στο λογαριασμό του. Μετά από την επιτυχία βέβαια του κυπέλλου με το χάρτη της Μέσης Γης, έφτιαξε και το πρόσωπο του Σάουρον, σε άλλο κύπελλο. Δείτε παρακάτω τα δύο βιντεάκια…

New starbucks cup i done

A video posted by pirate (@topthat138) on

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα