Πρέπει το αεροπλάνο να φεύγει πριν μπει ο υπουργός; – Μπείτε και ψηφίστε

Διαβάζεται σε 2'
Πρέπει το αεροπλάνο να φεύγει πριν μπει ο υπουργός;
Πρέπει το αεροπλάνο να φεύγει πριν μπει ο υπουργός; istock

Έπρεπε τελικά το αεροπλάνο να περιμένει τον πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη να επιβιβαστεί πριν φύγει; H γνώμη σας μετράει και μην ξεχνάτε να πηγαίνετε στην ώρα σας όταν πρόκειται να πετάξετε.

Με το δόγμα έπαρσης του “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε…” και με επιθετική συμπεριφορά προσπάθησε ο πρώην υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης να επιβάλλει με το “έτσι θέλω” την επιβίβασή του σε πτήση.

Το βίντεο που απεικονίζει τον ίδιο να χειροδικεί εναντίον υπαλλήλου αεροπορικής εταιρείας στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” προσπαθώντας να του αποσπάσει κινητό τηλέφωνο από τα χέρια, εξακολουθεί να προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις, ενώ έφερε αντιδράσεις και στο Μαξίμου και σε στελέχη της ΝΔ κάτι που οδήγησε και στην παραπομπή του στην επιτροπή δεοντολογίας με αίτημα διαγραφής από την ΚΟ της ΝΔ.

Το βίαιο επεισόδιο διαδραματίστηκε την περασμένη Παρασκευή, αλλά έγινε γνωστό, μετά την καταγγελία της ΟΣΕΥΠΕ (Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων), ενώ προκάλεσε και σφοδρές αντιδράσεις εκ μέρους της αντιπολίτευσης που ζητούσαν τη διαγραφή του από την πρώτη στιγμή.

Κατά τη γνώμη σας τι έπρεπε τελικά να γίνει; Απαντήστε παρακάτω:

Πρέπει το αεροπλάνο να φεύγει πριν μπει ο υπουργός;

ΨΗΦΙΣΕ

Το επίμαχο βίντεο με τον Λευτέρη Αυγενάκη:

Τι συνέβη:

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έχασε την πύλη της πτήσης από Αθήνα για Ηράκλειο, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις αναγγελίες με το όνομά του από τα μεγάφωνα του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα να χάσει τελικά την πτήση.

Ο ίδιος εμφανίστηκε σε βίντεο να χαστουκίζει έναν υπάλληλο αεροδρομίου, απαιτώντας την επιβίβασή του. Επιτέθηκε επίσης λεκτικά και σε αστυνομικούς, επικαλούμενος την ασυλία του.

Η… μισή συγγνώμη του κ. Αυγενάκη:

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο βουλευτής Ηρακλείου επανέλαβε πως “δεν υπήρξε καμία χειροδικία, καμία λιποθυμία και όλα αυτά που γράφτηκαν καθ’υπερβολή”. “Χειρονομία υπήρξε στο ότι πήρα το τηλέφωνο να επικοινωνήσω ο ίδιος με την εταιρεία” υποστήριξε, κάνοντας λόγο για “ένα ατυχές περιστατικό που μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε”, είπε, προσπαθώντας να αιτιολογήσει μια εντελώς απαράδεκτη συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε μέλος του κοινοβουλίου.

“Λογικές “ξέρεις ποιος είμαι εγώ”, δεν γίνονται αποδεκτές από τον πρωθυπουργό” δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, αναφορικά με το επεισόδιο. “Υπήρξε επικοινωνία με τον πρώην υπουργό, μόλις ήρθε στο φως αυτό το βίντεο. Θεωρώ ότι πρέπει να ειπωθεί μια συγγνώμη σε κάθε περίπτωση και να δοθούν εξηγήσεις” δήλωσε από μέρους του στον ΑΝΤ1.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα