Ψίμυθος: Το viral νησί που θέλουν όλοι να επισκεφθούν (αν το βρουν)

Διαβάζεται σε 2'
Παραλία (φωτογραφία αρχείου)
Παραλία (φωτογραφία αρχείου) iStock

Μέσα σε λίγες μέρες, το νησί Ψίμυθος έγινε viral στο Twitter και κέρδισε μια θέση στα πιο must-visit μέρη.

Τις τελευταίες μέρες, ένα μικρό και φαινομενικά άγνωστο νησί κάπου στο Αιγαίο έχει γίνει το επίκεντρο συζητήσεων και αμέτρητων memes στο Twitter, που το έχουν φέρει στην πρώτη θέση των trends. Μόνο που… δεν υπάρχει. Καλώς ορίσατε στην φανταστική -κυριολεκτικά- Ψίμυθο.

Όλα ξεκίνησαν με ένα tweet του δημοφιλούς λογαριασμού @beatBukowski, ο οποίος πρότεινε στους “απανταχού” φασαίους το συγκεκριμένο νησί, ως τον απόλυτο προορισμό, κάνοντάς τους να υποφέρουν που δεν το ανακάλυψαν νωρίτερα.

“Να βρεις ένα ψεύτικο όνομα για νησί, φασέικο λίγο, Ψίμυθο πχ, και να λες ότι φέτος η φάση ήταν εκεί. Δεν έχεις πάει Ψίμυθο; Ε ρε φίλε, γ@@@ι. Έγινε χαμός φέτος”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Μέσα σε λίγες ώρες, το tweet έγινε viral και χιλιάδες χρήστες μπήκαν στο παιχνίδι για να προσθέσουν τις δικές τους ιστορίες και εμπειρίες από το φανταστικό -στην κυριολεξία- νησί του Αιγαίου. Άλλοι έψαξαν να κλείσουν αμέσως εισιτήρια για του χρόνου, άλλοι δημιούργησαν χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και τα αξιοθέατα που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Μερικοί “θυμήθηκαν” τις διακοπές τους εκεί, άλλοι μίλησαν για τα “μαγευτικά” τοπία της Ψιμύθου. Μέχρι και φωτογραφίες εμφανίστηκαν από το ανύπαρκτο νησί.

Αν είστε ακόμα μπερδεμένοι, μην ανησυχείτε. Η Ψίμυθος δεν θα εμφανιστεί στον χάρτη σας, αλλά σίγουρα έχει βρει μια θέση στις καρδιές μας και κυρίως στα timelines μας, κατακτώντας την κορυφή του πιο viral νησιού για φέτος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα