Serial stripper γδύθηκε σε γραφείο εύρεσης εργασίας για να διαμαρτυρηθεί κατά του Κάμερον

default image

Δείτε πώς επέλεξε μια οπαδός του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας να διαμαρτυρηθεί κατά των περικοπών του Κάμερον (Vid)

“Διαμαρτύρομαι κατά των περικοπών. Υποστηρίζω το Εργατικό Κόμμα, εσείς το υποστηρίζετε;”, είπε μια νεαρή γυναίκα και γδύθηκε μέσα σε γραφείο εύρεσης εργασίας για να διαμαρτυρηθεί κατά του Ντέιβιντ Κάμερον.

Για την ακρίβεια, η νεαρή που αυτοαποκαλείται “Simone Reed”, διαμαρτυρήθηκε κατά των περικοπών του επιδόματος των ανέργων που επέβαλε η κυβέρνηση Κάμερον.

Μία φίλη της που βρισκόταν μαζί της, κατέγραψε το περιστατικό με την κάμερα του κινητού της και το ανέβασε στο διαδίκτυο προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις ως προς τη σοβαρότητα του όλου εγχειρήματος.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Stockton του Teesside μέσα σε τοπικό γραφείο εύρεσης εργασίας. Η “Simone” απομακρύνθηκε από τους άνδρες της ασφάλειας του κτιρίου (security) και τώρα καταζητείται από τις Αρχές μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που προβαίνει σε μία τέτοια πράξη.

Το παράδοξο είναι ότι ο Βρετανικός Τύπος τη χαρακτηρίζει “serial stripper”. Η κίνηση της έγινε στα πλαίσια του NekNomination.

Πρόκειται για τη νέα μόδα του διαδικτύου, σύμφωνα με την οποία ο διαγωνιζόμενος πίνει με μια γουλιά ένα γεμάτο ποτήρι αλκοόλ και στη συνέχεια επιδίδεται σε κάτι “τρελό”.

(Με πληροφορίες από Mirror, chroniclelive)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα