Τα γεγονότα του 2015 σε 4 μόλις λεπτά

default image

Το VOX συμπτύσσει 365 ημέρες σε ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών και δίνει την... επίγευση του πικρού έτους που πέρασε σε εικόνες. Η Ελλάδα είναι φυσικά ένα από τα top γεγονότα της χρονιάς που πέρασε (vid)

Αν κάποιος σας ζητούσε να δώσετε σε τίτλους τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που μας αφήνει σε μια περίπου εβδομάδα, ποια θα απαριθμούσατε; Τρομοκρατικές επιθέσεις στην καρδιά της Ευρώπης, πόλεμος στη Συρία και προσφυγικές ροές, το ελληνικό δράμα και η απειλή ρήξης της χώρας μας με την ΕΕ; Οι απαντήσεις είναι πολλές, αλλά τα κυριότερα στοιχεία αυτού του έτους – που δυστυχώς μοιάζει σκοτεινό και λυπηρό – συγκεντρώθηκαν από το VOX σε ένα βίντεο τεσσάρων μόλις λεπτών.

Αν και ιδιαίτερα “αμερικανοκεντρικό” το βίντεο αποτυπώνει με αρκετή ακρίβεια τα σημαντικότερα σημεία της φετινής χρονιάς. Στις παραλείψεις θα μπορούσε κανείς να τοποθετήσει την κρίση στις σχέσεις Ρωσίας – Τουρκίας μετά την κατάρριψη του μαχητικού στα σύνορα με τη Συρία ή και σε επίπεδο σημαντικών ανακαλύψεων τις ανακοινώσεις της NASA για την ανακάλυψη νερού στον Άρη.

Δείτε το βίντεο-ανασκόπηση:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα