Τύφλα να ‘χει ο Χέφνερ: Ο 79χρονος που έχει κοιμηθεί με 2.000 γυναίκες

Τύφλα να ‘χει ο Χέφνερ: Ο 79χρονος που έχει κοιμηθεί με 2.000 γυναίκες

Ο ηλικιωμένος Βρετανός έχει εδώ και δύο χρόνια αφήσει το "σπορ" και έχει αρχίσει το ψάρεμα, λέγοντας ότι "οι γυναίκες είναι μεγάλος μπελάς" (vid+pics)

Τη δόξα του Χιου Χέφνερ, πασίγνωστου για τις ερωτικές του περιπέτειες, απειλεί ένας 79χρονος Βρετανός, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 2.000 γυναίκες.

Για την ακρίβεια 2.084, κάτι που σημαίνει ότι κάθε χρόνο κοιμόταν με 33 γυναίκες κατά μέσο όρο, αν άρχισε από την ηλικία των 16 ετών.

 

Ο ηλικιωμένος υποστηρίζει ότι γνώρισε τις περισσότερες γυναίκες την εποχή που εργαζόταν ως μουσικός μάνατζερ. Μετά από δεκαετίες όμως που πέρασε ως “κυνηγός γυναικών”, αποφάσισε να τα παρατήσει στα 77 του και να ασχοληθεί με το ψάρεμα. “Οι γυναίκες είναι μεγάλος μπελάς”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως επισήμανε, μάλιστα, σημείωνε στο ημερολόγιό του, με μυστικό κωδικό τα ονόματα των γυναικών με τις οποίες κοιμόταν. Μέσα σε όλα αυτά τα ρομάντζα και τις περιπέτειες πάντως, υπήρξε και μία γυναίκα, η οποία στη συνέχεια έγινε η μητέρα του γιου του και η οποία έμελλε να του ραγίσει την καρδιά.

 

Να σημειωθεί ότι ο 90χρονος Χέφνερ έχει υποστηρίξει ότι έχει πέσει στο κρεβάτι με περισσότερες από 1.000 γυναίκες, δηλαδή τις μισές από ό,τι ο Βρετανός “ανταγωνιστής” του ενώ πέρσι ο 27χρονος Ντάνι Ουάγκστερ από το Μάντσεστερ είχε δηλώσει ότι μέσα σε 10 χρόνια είχε κοιμηθεί με 2.500 γυναίκες.

 

Πηγή: Mirror

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα