Το χουνέρι Κινέζας στο προσωπικό luxury brand που τη σνόμπαρε θύμισε Pretty Woman

Διαβάζεται σε 2'
Το χουνέρι Κινέζας στο προσωπικό luxury brand που τη σνόμπαρε θύμισε Pretty Woman
Η τσάντα με τα χαρτονομίσματα που μετρούσαν για δυο ώρες οι υπάλληλοι. Weibo

Κινέζα προετοίμαζε δυο μήνες την αντίδραση της στην απορριπτική συμπεριφορά υπαλλήλων καταστήματος εκ των πιο επικερδών οίκων πολυτελείας του κόσμου

Μια Κινέζα πήρε το ‘νόμο’ στα χέρια της, μετά την απορριπτική στάση υπαλλήλων καταστήματος οίκου πολυτελείας (εσόδων 14.000.000.000 ευρώ το 2020 και κορυφαίο του είδους του από το 2006 έως το 2012) απέναντι της και την αδυναμία της να δικαιωθεί από τα ‘αρχηγεία’ του brand.

Τι έκανε;

Όπως αναφέρει η South China Morning Post η γυναίκα επισκέφτηκε το κατάστημα του οίκου μόδας στο Chongqing της νοτιοδυτικής Κίνας τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, το προσωπικό την αντιμετώπισε περιφρονητικά. Κατ’ αρχάς, αγνόησε το αίτημα της να της δώσουν ένα ποτήρι νερό, ενώ την κατηύθυναν σε προϊόντα από τις προηγούμενες σεζόν -αρνούμενοι να της δείξουν την τελευταία κολεξιόν.

Επιπροσθέτως, με γκριμάτσες εξέφραζαν τη δυσαρέσκεια τους, όταν τους ζητούσε να της δείξουν κάποια άλλα φορέματα.

Αρχικά, η δυσαρεστημένη πελάτισσα προσπάθησε να έλθει σε επικοινωνία με τα κεντρικά γραφεία του οίκου για να κάνει την καταγγελία της, αλλά η προσπάθεια της ήταν ανεπιτυχής.

Δεν παραιτήθηκε και επί δυο μήνες σχεδίαζε την «απάντηση» στην κακομεταχείριση της.

Έτσι τον Αύγουστο επέστρεψε στο κατάστημα, με μια τσάντα στα χέρια, συνοδευόμενη από την προσωπική της βοηθό και έναν φίλο. Αφότου δοκίμασε διάφορα ρούχα, ενημέρωσε πως θα τα αγοράσει όλα.

Στο ταμείο της είπαν πως το συνολικό κόστος ήταν στα 75.300 ευρώ.

Έδωσε την τσάντα που κρατούσε και η οποία ήταν γεμάτη χαρτονομίσματα. Ήταν τόσα που οι υπάλληλοι χρειάστηκαν δυο ώρες για να τα μετρήσουν. Στο τέλος της καταμέτρησης, η γυναίκα ενημέρωσε πως τελικά, δεν θα έκανε την αγορά, ξαναέβαλε τα χρήματα στην τσάντα και αποχώρησε.

Η ιστορία της έγινε viral, με την ίδια να γράφει στο Xiaohongshu (το κινεζικό Instagram) ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ανεβάσει τον τζίρο του καταστήματος που την περιφρόνησε, με ακόλουθους της να την αποθεώνουν και να τονίζουν πως οι υπάλληλοι καταστημάτων οίκων πολυτελείας συχνά μπερδεύονται και πιστεύουν πως τους ανήκουν οι επιχειρήσεις.

Αρκετοί θυμήθηκαν το Pretty Woman και όσα τράβηκε η Βίβιαν (Τζούλια Ρόμπερτς) από υπαλλήλους μπουτίκ, πριν την αδειάσει!

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα