Βίντεο: Ακροβάτης περπάτησε από την Ασία στην Ευρώπη πάνω σε τεντωμένο σχοινί 

Διαβάζεται σε 2'
Βίντεο: Ακροβάτης περπάτησε από την Ασία στην Ευρώπη πάνω σε τεντωμένο σχοινί 
ISTOCK

Ο Εσθονός αθλητής του slackline Jaan Roose αψήφησε τον θάνατο και περπάτησε σε ένα ιμάντα ισορροπίας πάνω από τη γέφυρα που συνδέει την ευρωπαϊκή και την ασιατική ήπειρο στην Κωνσταντινούπολη.

Ένας Εσθονός ακροβάτησε σε slackline που στήθηκε στη γέφυρα του Βοσπόρου της Κωνσταντινούπολης, το βράδυ της Κυριακής (15/9), σε μια διαδρομή μήκους 1.074 μέτρων που τον έφερε από την Ασία στην Ευρώπη.

Ο Jaan Roose δήλωσε ότι η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στη γέφυρα, καθώς και τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα από πάνω, τού αποσπούσαν την προσοχή κατά τη διάρκεια της 47λεπτης διάσχισης στο slackline που είχε στηθεί ανάμεσα στα πόδια της γέφυρας, 165 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας.

«Σε ένα περιβάλλον πόλης, είναι πάντα πιο δύσκολο να περπατάς με slackline από ό,τι κάπου στη φύση» είπε, προσθέτοντας ότι προσπάθησε να είναι συγκεντρωμένος στα βήματά του.

«Είχα στιγμές που χρειαζόταν να ξεκουράσω τα χέρια μου γιατί είχαν αρχίσει να σφίγγονται. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορούσα να παρακολουθήσω την Παλιά Πόλη και την ωραία θέα της Κωνσταντινούπολης» τόνισε ο Roose, επισημαίνοντας ότι ήταν “μοναδικό” το γεγονός ότι περπάτησε από την Ασία στην Ευρώπη πάνω σε ένα slackline.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα