Viral το μήνυμα της 94χρονης στον πρώην της μέσω TikTok: “Τελειώσαμε – Σε μπλόκαρα”

Διαβάζεται σε 2'
Η Grandma Droniak
Η Grandma Droniak TikTok Screenshot

Η Grandma Droniak που μετράει πλέον σχεδόν 14,5 εκατομμύρια follower στο TikTok απαριθμεί τους λόγους που την οδήγησαν στον χωρισμό, δηλώνει αποφασισμένη και έτοιμη για νέες γνωριμίες.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η ηλικιωμένη που ανακοίνωσε μέσω TikTok ότι χώρισε τον σύντροφό της και πλέον είναι διαθέσιμη.

Η Grandma Droniak, που μετράει πλέον σχεδόν 14,5 εκατομμύρια follower, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο έλεγε στον πρώην της ότι έχουν και επισήμως «τελειώσει» και του ζητούσε να μην την ξαναενοχλήσει.

«Αυτό το βίντεο είναι για τον πρώην μου. Έχουμε τελειώσει. Σε ξεπέρασα και έχουν περάσει μόνο δύο εβδομάδες. Θα σου πάρει χρόνια για να με ξεπεράσεις. Καλή τύχη. Και δες και αυτό. Σε μπλόκαρα. Και σταμάτα να έρχεσαι στο γηροκομείο μου. Στην είσοδο έχουν την φωτογραφία σου. Και ξέρω ότι αυτά τα διαμάντια που μου πήρες είναι ψεύτικα», λέει η ηλικιωμένη σε αυστηρό τόνο και στα σχόλια την αποθεώνουν λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «παίρνει εκδίκηση για όλες μας».

Είχε προηγηθεί και ένα Get Ready with Me «για να χωρίσω το αγόρι μου» αλλά και ένα βίντεο στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

@grandma_droniak im single now and already feel happier ♬ original sound – grandma_droniak

«Είναι κακός οδηγός και πήγε να με σκοτώσει. Έχει κακό γούστο στην μουσική. Δεν ξέρει κάνει την Taylor Swift. Είναι πολύ κοντά με την πρώην του ενώ εγώ έχω μπλοκάρει όλους τους πρώην μου. Και δεν μου έλεγε ότι είμαι ωραία», απαρίθμησε εκνευρισμένη η Grandma Droniak.

 

Έπειτα δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για τον χωρισμό και ότι «η ζωή είναι καλύτερη όταν είσαι μόνος», αλλά και ότι είναι ξανά διαθέσιμη για νέες γνωριμίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα