Χάος: O Kimmel έβαλε Αμερικανούς να βρουν στον χάρτη πού πέφτει η Βόρεια Κορέα

Χάος: O Kimmel έβαλε Αμερικανούς να βρουν στον χάρτη πού πέφτει η Βόρεια Κορέα

Αμερικανοί πολίτες αποδεικνύουν πως χρειάζονται μερικά μαθήματα γεωγραφίας τώρα που εντείνεται η κόντρα ανάμεσα σε ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη δημοσκόπηση που διεξήγαγε το δίκτυο ABC, το 75% των Αμερικανών πιστεύουν πως η Βόρεια Κορέα αποτελεί μια “ύψιστη απειλή” για τις ΗΠΑ, εξαιτίας των πυρηνικών όπλων που διαθέτει ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Έτσι, ο Jimmy Kimmel αποφάσισε να διερευνήσει το θέμα ρωτώντας επίσης τους συμπατριώτες του σχετικά με το πού είναι στον χάρτη η Βόρεια Κορέα.

Το επιτελείο του βγήκε βόλτα στη Hollywood Boulevard και το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο, σουρρεαλιστικό. Παρακάτω παρουσιάζονται οι πιο “άκυρες” απαντήσεις. Να πούμε βέβαια πως η παραγωγή της εκπομπής, “έκοψε” λογικά τις σωστές απαντήσεις.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα, το επίσημο πρακτορείο της Βόρειας Κορέας, KCNA, σημείωνε ότι η χώρα θα έχει εκπονήσει έως το μέσο του μήνα Αυγούστου ένα σχέδιο για την εκτόξευση τεσσάρων πυραύλων μεσαίου βεληνεκούς εναντίον της νήσου Γκουάμ, αμερικανικής επικράτειας στον Ειρηνικό, και θα το παρουσιάσει στον ηγέτη της Κιμ Γιόνγκ Ουν ώστε να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει περαιτέρω.

“Οι ρουκέτες τύπου Hwasong-12 που θα εκτοξευθούν από τον Λαϊκό Στρατό της Κορέας θα διασχίσουν τον ουρανό πάνω από τις περιφέρειες Σιμάνε, Χιροσίμα και Κοΐτσι στην Ιαπωνία”, έγραψε το πρακτορείο, επικαλούμενο τον διοικητή της Στρατηγικής Δύναμης του Στρατού, στρατηγό Κιμ Ρακ Γκιόμ.

“Θα πετάξουν 3.356,7 χλμ σε 1.065 δευτερόλεπτα και θα πέσουν στη θάλασσα 30 με 40 χλμ από τις ακτές του Γκουάμ”, πρόσθεσε.

Τέλος, η Βόρεια Κορέα σημείωσε ότι οι απειλές του Ντόναλντ Τραμπ περί “φωτιάς και οργής” στις αρχές της εβδομάδας είναι “ένα σωρό ανοησίες”, και ότι “μόνο η απόλυτη ισχύς μπορεί να επιδράσει πάνω του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα