Χάρτης: Έτσι βλέπει τον κόσμο ο Ντόναλντ Τραμπ

default image

Ένας χάρτης διαφορετικός από τους άλλους καταγράφει τον τρόπο που ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ βλέπει τον κόσμο (Pics)

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μια ιδιαίτερη εικόνα για τον κόσμο, και τους πολίτες που προέρχονται από συγκεκριμένες περιοχές.

Αυτή του την αντίληψη προσπάθησαν να καταγράψουν στον χάρτη οι δημιουργοί του, που βασίστηκαν στις ομιλίες του υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ, στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

 

Επειδή, λοιπόν, οι χάρτες είναι χρήσιμοι στην οπτικοποίηση της πληροφορίας ο Βούλγαρος καλλιτέχνης Yanko Tsvetkov, φρόντισε να αποτυπώσει με ακρίβεια τις πληροφορίες που συγκέντρωσε από τις εκάστοτε τοποθετήσεις του Ντόναλντ Τραμπ για τους άλλους πληθυσμούς της Γης.

Συγκεκριμένα ο Τραμπ είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Μεξικό πως “Όταν το Μεξικό στέλνει τους ανθρώπους του, δεν στέλνει τους καλύτερους. Στέλνει ανθρώπους που έχουν πολλά προβλήματα και μεταφέρουν αυτά τα προβλήματα σ’ εμάς. Φέρνουν ναρκωτικά και εγκληματικότητα. Είναι βιαστές. Μερικοί νομίζω είναι καλοί άνθρωποι.”

Κάπως έτσι, η Ευρώπη χαρακτηρίζεται “Νέα Μέκκα”, η βόρεια Αφρική και η Μέση Ανατολή “τρομοκράτες”, η Ρωσία “δολοφόνοι του Ισλαμικού Κράτους”, η νότια Αφρική “πατρίδα του Μπαράκ Ομπάμα”,  το Μεξικό “βιαστές”, η Λατινική Αμερική “φάρμα Μις Κόσμου” κλπ.

(ΠΗΓΗ: Independent)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα