Αδ. Γεωργιάδης στην απεργία των υγειονομικών: “Πού είναι οι χιλιάδες;”

Διαβάζεται σε 2'
Αδ. Γεωργιάδης στην απεργία των υγειονομικών: “Πού είναι οι χιλιάδες;”
GLOMEX

Ένταση έξω από το υπ. Υγείας, με τους υγειονομικούς να ζητούν τα αυτονόητα και να στήσουν “μπλόκο” στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Έξω από το υπουργείο Υγείας έστησαν μπλόκο οι νοσοκομειακοί γιατροί το πρωί της Πέμπτης (17/10) στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας τους.

Για ακόμη μια φορά, οι υγειονομικοί ζητούν ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς τους, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, βιώσιμα ωράρια και δωρεάν υγεία για όλους.

Όπως και ο Άδωνις Γεωργιάδης για ακόμη μια φορά αντιμετώπισε με έπαρση τους υγειονομικούς κατά την άφιξή του στο υπουργείο.

«Δεν μπορούμε σαν γιατροί για να ζήσουμε καλύτερα να βάλουμε το χέρι μας στην τσέπη των ασθενών. Θέλουμε τα χρήματα, τα οποία δικαιούμαστε σαν επιστήμονες. Κύριε υπουργέ, θα μας πείτε γιατί δεν εφαρμόζετε τις δικαστικές αποφάσεις; Γιατί δεν δίνετε όσα λέει το Συμβούλιο της Επικρατείας και ο Άρειος Πάγος;», ρωτούσαν οι υγειονομικοί τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Εκείνος από την πλευρά του, στην προσπάθειά του να υποτιμήσει τον αγώνα των απεργών, δήλωσε: «Να ξέρει ο κόσμος ότι σήμερα ημέρα απεργίας όλα τα νοσοκομεία λειτουργούν κανονικά».

Και δεν τελείωσε εκεί. Όταν οι συγκεντρωμένοι του τόνιζαν ότι εκπροσωπούν τους χιλιάδες συναδέλφους του σε όλη την Ελλάδα, εκείνος ανταπάντησε ειρωνικά: «Πού είναι οι χιλιάδες; Δείξτε τους χιλιάδες».

Κι όλα αυτά, μόλις περίπου ένα μήνα μετά την πρωτοφανή αντίδρασή του κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου δήλωσε… με αγανάκτηση ότι “βαρέθηκε τη γκρίνια” των γιατρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα