Κατέρρευσε οροφή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας – Τραυματίστηκε ασθενής

Διαβάζεται σε 2'
Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας
Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Eurokinissi

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα εξωτερικά απογευματινά ιατρεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όταν ξεκόλλησε κομμάτι από την οροφή κι έπεσε πάνω σε ασθενή.

 

Μια γυναίκα ασθενής τραυματίστηκε όταν κατά την εξέτασή της στα απογευματινά ιατρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κατέρρευσε τμήμα της οροφής.

Το νέο θλιβερό  περιστατικό που καταδεικνύει το υπό διάλυση ΕΣΥ της κυβέρνησης, συνέβη χθες Δευτέρα (26/08) όταν γυναίκα από τον Βόλο πήγε στο προγραμματισμένο απογευματινό ραντεβού που είχε κλείσει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και συγκεκριμένα στο ουρολογικό ιατρείο.

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr: «Την ώρα που ο γιατρός έδινε οδηγίες κι έγραφε το παραπεμπτικό, ξαφνικά ξεκόλλησε κομμάτι από την οροφή και έπεσε  στο κεφάλι της. Ανάστατοι ο γιατρός και η οικογένειά της δεν πίστευαν στα μάτια τους».

Ο γιατρός και οι νοσηλευτές μετέφεραν την γυναίκα σε άλλο ιατρείο για να την εξετάσουν και σύμφωνα με την ίδια και η μεσοτοιχία ήταν έτοιμη να καταρρεύσει.

Η γυναίκα, επέστρεψε στον Βόλο με την οικογένειά της έχοντας πόνους στο κεφάλι και στο χέρι της ενώ ζήτησε την παρέμβαση του υπουργού Υγείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα