Κικίλιας: Η πανδημία κατέδειξε τη σημασία της συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα

Κικίλιας: Η πανδημία κατέδειξε τη σημασία της συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
Ο Διευθύνων Σύμβουλος  της εταιρείας Euroins Ελλάδος, Evgeny Svetoslavov Ignatov και Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας

Ο Υπουργός ευχαρίστησε την ασφαλιστική εταιρεία Euroins Ελλάδας για τις δωρεές σε υγειονομικό εξοπλισμό και αναλώσιμα σε συνάντησή του με τη διοίκηση της εταιρείας.

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Euroins Ελλάδος, Evgeny Svetoslavov Ignatov συναντήθηκε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με αφορμή τις δωρεές σε υγειονομικό εξοπλισμό και αναλώσιμα κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου της πανδημίας Covid 19. Ο υπουργός σημείωσε ότι «η πανδημία κατέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο τη σημασία της συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα σε περιόδους κρίσης» και εξήρε τον ρόλο των ιδιωτών δωρητών που «στήριξαν με κάθε τρόπο το Εθνικό Σύστημα Υγείας συμβάλλοντας αποφασιστικά στην θωράκιση του».

Από την πλευρά του ο κ Ignatov διαβεβαίωσε τον Υπουργό Υγείας, ότι η Euroins Ελλάδος, μέλος του ομίλου Eurohold, ήταν και θα παραμείνει αρωγός σε κοινωνικές δράσεις, στο πλαίσιο της πολιτικής εταιρικής ευθύνης που διέπει τον όμιλο σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Ο κ Ignatov τόνισε επίσης ότι «H EUROINS ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2014 και απέδειξε από την αρχή ότι συναισθάνεται όλες τις κρίσιμες στιγμές που η Ελληνική κοινωνία υπέφερε λόγω της οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών αλλά και με την πανδημία. Εκτός αυτού, η Εταιρεία δηλώνει Κοινωνικά Ενεργή και μέσω των Δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας καθώς και μέσω των Επενδυτικών της σχεδίων δηλώνει το «παρών» στην προσπάθεια της Ελλάδας για ανάπτυξη και εφημερία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα