Πάτρα: Σε εφημερία όλα τα νοσοκομεία για το τριήμερο της Αποκριάς

Πάτρα: Σε εφημερία όλα τα νοσοκομεία για το τριήμερο της Αποκριάς
INTIME NEWS

Καθώς ο τουρισμός στην Πάτρα για το τριήμερο είναι αυξημένος, το υπουργείο Υγείας έθεσε σε εφαρμογή ειδικό σχέδιο για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού.

Επί ποδός βρίσκονται όλα τα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Πάτρας για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε έκτακτου περιστατικού τις επόμενες ημέρες.

Ήδη η πρωτεύουσα της Αχαΐας «βουλιάζει» από κόσμο, καθώς το πατρινό καρναβάλι επιστρέφει μετά από τρία χρόνια πανδημίας.

Έτσι, σε ταυτόχρονη εφημερία θα βρίσκονται από σήμερα, Παρασκευή και για όλο το τριήμερο της Αποκριάς τα τρία Νοσοκομεία της Πάτρας, δηλαδή Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, «Άγιος Ανδρέας» και «Καραμανδάνειο».

Αυτό ανακοίνωσε η 6η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) γνωστοποιώντας παράλληλα ότι τα δύο Κέντρα Υγείας (αστικού τύπου) Βορείου και Νοτίου Τομέα θα είναι επίσης ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το σχέδιο εφαρμόζεται για πρώτη φορά φέτος, κατόπιν πρωτοβουλίας του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη ο οποίος έχει και την πλήρη εποπτεία.

Τι προβλέπει το επιχειρησιακό σχέδιο στην Πάτρα

Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο από σήμερα, Παρασκευή και για όλο το τριήμερο:

Τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) των δύο μεγάλων νοσοκομείων της πόλης, ο «Άγιος Ανδρέας» και το Πανεπιστημιακό, θα λειτουργούν σε ταυτόχρονη εφημερία, καθώς επίσης και το Καρδαμαδάνειο Νοσοκομείο για τα παιδιατρικά περιστατικά.

Τα δύο Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Τομέα θα λειτουργούν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Επίσης θα υπάρχει ένας σύνδεσμος άμεσης επικοινωνίας μεταξύ 6ης ΥΠΕ, Νοσοκομείων, Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου (ΕΕΣ) και Κέντρων Υγείας για την εύρυθμη λειτουργία του σχεδίου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα