Λεβέντης: Θα αποτύχει όποιος από τους τέσσερις και αν εκλεγεί στη ΝΔ

Λεβέντης: Θα αποτύχει όποιος από τους τέσσερις και αν εκλεγεί στη ΝΔ
ΒΟΥΛΗ - Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Για το πλαίσιο ανακεφαλαιοποίησης των πιστωτικών ιδρυμάτων και άλλες διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών», Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ο Μεϊμαράκης είναι αποτυχών εκλογικά, ο Άδωνις ακροδεξιός βιβλιοπώλης, ο Τζιτζικώστας βασιλόφρων και ο Μητσοτάκης έχει την κατάρα

Την άποψη ότι όλοι οι υποψήφιοι αρχηγοί της ΝΔ είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης σχολιάζοντας την εσωκομματική εκλογική διαδικασία στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Όποιον και να βγάλετε από τους τέσσερις θα αποτύχει» προεξόφλησε απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και εξήγησε τους λόγους της πρόβλεψής του. «Και οι τέσσερις δεν κάνουν. Ο μεν κ. Μεϊμαράκης είναι αποτυχών εκλογικά, ο άλλος είναι βιβλιοπώλης ακροδεξιός, ο τρίτος είναι βασιλόφρονας από τη Θεσσαλονίκη και ο Μητσοτάκης έχει την κατάρα…» είπε ο κ. Λεβέντης προκαλώντας αντιδράσεις αλλά και γέλια στα κοινοβουλευτικά έδρανα. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξέφρασε, όμως, και τη διαφωνία του με όσους προτείνουν να μη διεξαχθεί δεύτερος γύρος στη ΝΔ ακόμη και αν δεν ξεπεράσει κάποιος το 50% στις 22 Νοεμβρίου.

Ο κ. Λεβέντης στηλίτευσε, όμως, και τη στάση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φϊλη για το θέμα της γενοκτονίας των Ποντίων λέγοντας ότι δεν μπορεί να διαχωρίζει τις απόψεις του υπουργού από τις προσωπικές του. «Ο κ. Φίλης είπε ότι ως υπουργός σέβεται τη Γενοκτονία αλλά ως άνθρωπος έχει τις απόψεις του. Μα κάθε άνθρωπος έχει τη γνώμη του αλλά την άποψη την κρατάμε για την μέσα μας» είπε και κάλεσε τον υπουργό Παιδείας να πεί συγγνώμη για την «ατυχή φράση» και να μην «ανάβει νέες φωτιές»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα