Nestlé Ελλάς: Νέες προϊοντικές κατηγορίες για μια καλή διατροφή και μια καλύτερη ζωή

Nestlé Ελλάς: Νέες προϊοντικές κατηγορίες για μια καλή διατροφή και μια καλύτερη ζωή

Στη Nestlé Ελλάς η ποιότητα και η καλή διατροφή αποτελούν μια διαρκή δέσμευση που αποτυπώνεται στη συστηματική βελτίωση των προϊόντων της σε σχέση με το αλάτι, τη ζάχαρη και τα λιπαρά.

Εξάλλου, σκοπός της εταιρείαςείναι νααναδεικνύει τη δύναμη της διατροφής, με στόχο την ενίσχυση της ποιότητας ζωήςγια όλους, σήμερα και στο μέλλον.

Ακολουθώντας τις επιστημονικέςεξελίξεις και έχοντας μια σταθερή συνεργασία με την επιστημονική κοινότητα, ηεταιρεία βελτιώνει το διατροφικό προφίλ τωνπροϊόντων, ώστε να διαθέτουν απαραίτητα θεμέλια για την καθημερινή μαςδιατροφή.

Πιο συγκεκριμένα, η Nestlé έχει πετύχει τις ακόλουθες βελτιώσεις στα προϊόντα πουδιατίθενται στην ελληνική αγορά :

– να μειώσειτη ζάχαρη κατά 26%

– να μειώσει το αλάτι κατά 15%, λαμβάνονταςυπόψη ότι οι περισσότερες κατηγορίες προϊόντων έχουν ήδη πολύ χαμηλά έως μηδενικάποσοστά αλατιού

– να μειώσει τα κορεσμένα λιπαράκατά 21%.

Πιστή στον σκοπό της, η Nestlé προωθεί ένανσωστό και υγιεινό τρόπο διατροφής που ανταποκρίνεταιστις σύγχρονες ανάγκες και τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Στο πλαίσιο αυτό, ηεταιρεία επενδύει και σε νέες προϊοντικές κατηγορίες.

Αναλυτικάοι κατηγορίες αυτές είναι:

1. Τα Βιολογικάπροϊόντα

Αυτά περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα, όπωςβιολογικό βρεφικό γάλα σε σκόνη Nestlé NAN BIO, βιολογικό επιδόρπιο γάλακτος Nestlé Naturness BIO χωρίς προσθήκη ζάχαρης, έτοιμα βιολογικά γεύματα Nestlé Naturness BIO με λαχανικά και κρέας για βρέφη και μικρά παιδιά,βιολογικά δημητριακά για παιδιά, Nestlé Naturness BIO με σιτάρικαι βρώμη χωρίς προσθήκη ζάχαρης, καθώς και βιολογικά σνακ Nestlé Naturness BIO Nutri Puffs ειδικά φτιαγμένα για βρέφη από 10 μηνών, αλλά καιδημητριακά πρωϊνού Nestlé Fitness BIO, Maggi Nostimia BIO βιολογικό ζωμό λαχανικών και μυρωδικών σε σκόνη καθώς και βιολογικό καφέ Nescafé Gold Organic.

2. Προϊόντα γιαόσους επιλέγουν μια φυτική διατροφή

Η νέα σειρά Garden Gourmet διαθέτει προϊόντα απόφυτικά συστατικά με πλούσια διατροφική αξία και γεύση, όπως το SensationalΒurger που αποτελεί πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, χωρίς χοληστερόλη καιχωρίς συντηρητικά.

3. Θρεπτικά σνακ για ενήλικες, παιδιά και βρέφη

Τα Nestlé Fitness Τoasties -σνακ δημητριακών ολικήςάλεσης, ψημένα στο φούρνο- αποτελούν μια ιδανική επιλογή για όσους προσέχουν τηδιατροφή τους και θέλουν ένα θρεπτικό σνακ. Επιπλέον, τα βιολογικά σνακ Nestlé Naturness BIO Nutri Puffs είναι ειδικά φτιαγμένα για βρέφη καιμικρά παιδιά χωρίς προσθήκη ζάχαρης και αλατιού και χωρίς συντηρητικά.

4. Αναψυκτικά με χυμούς φρούτων

Τα premium Italian Sparkling Drinks SanPellegrino ΒΙΟ σε δύο γεύσεις, σαγκουίνι-πορτοκάλι και λεμόνιβιολογικής γεωργίας καθώς και τα αναψυκτικάPerrier Juice με χυμούς φρούτων χωρίς συντηρητικά σε 4 απολαυστικούς συνδυασμούς,Ροδάκινο – Kεράσι, Φράουλα – Ακτινίδιο, Ανανά – Mάνγκο και Λεμόνι – Γκουάβα,αποτελούν μια εναλλακτική πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας.

Η Nestlé όμως δεν σταματάει εδώ. Συνεχίζει τηνπροσπάθεια για να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της και να σχεδιάζει νέα, μεγνώμονα πάντα την ποιότητα, τη γεύση και την υψηλή διατροφική αξία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα