Η Ισπανική Melia Hotels ανοίγει δύο νέα ξενοδοχεία στην Κρήτη

Η Ισπανική Melia Hotels ανοίγει δύο νέα ξενοδοχεία στην Κρήτη
Ξενοδοχειακές μονάδες EUROKINISSI

Μετά την Αθήνα και τη Ρόδο η ξενοδοχειακή αλυσίδα συνεργάζεται με την Zeus Hotels και επεκτείνεται στην Κρήτη.

Δύο πολυτελή ξενοδοχεία ανοίγουν τον Απρίλιο στην Κρήτη κάτω από την ομπρέλα της Meliá Hotels International, στο πλαίσιο της συνεργασίας του ομίλου με τη Zeus Hotels, συμφερόντων της οικογένειας Παπακαλιάτη από το 2021.

Η νέα συνεργασία σε συνδυασμό με την ανακαίνιση και το rebranding ξενοδοχειακής μονάδας στη Ρόδο, που λειτουργεί από την περασμένη χρονιά, θα ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Τα νέα ξενοδοχεία στην Κρήτη βρίσκονται κοντά στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης στο Ηράκλειο. Πρόκειται για το Blue Sea Beach Hotel, Affiliated by Meliá και το Sol by Meliá Marina Beach που είναι μέλος των Sol by Meliá. Το πεντάστερο Blue Sea αποτελείται από 226 δωμάτια και σουίτες, με κάποια από τα οποία να διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. Διαθέτει ακόμη εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και σπα, δύο εστιατόρια και μια ευρεία γκάμα από bars.

Sol by Meliá

Το Sol by Meliá Marina Beach, τεσσάρων αστέρων, βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα και διαθέτει 396 δωμάτια, τα περισσότερα από τα οποία ανακαινίστηκαν το 2019. Διαθέτει δύο πισίνες με θαλασσινό νερό, μια θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, παιδικές πισίνες, γυμναστήριο, γήπεδο μίνι γκολφ και κέντρο ευεξίας. Επιπλέον, το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για συνέδρια και επαγγελματικές συναντήσεις, καθώς στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνεται άρτια εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο, ικανό να φιλοξενήσει περισσότερα από 300 άτομα.

Blue Sea Beach

Τα δύο ξενοδοχεία προστίθενται στο χαρτοφυλάκιο της Meliá Hotel International στο πλαίσιο franchise συμφωνίας.

Ο Λευτέρης Παπακαλιάτης, CEO της Zeus Hotels, δήλωσε: «Ακολουθώντας μια ήδη επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε πέρυσι, ανυπομονούμε να συνεχίσουμε αυτή τη γόνιμη σύμπραξη με την Meliá Hotels International δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς για την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου στην Ελλάδα. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η αναβάθμιση των προτύπων της ελληνικής φιλοξενίας, προσφέροντας ταυτόχρονα στους επισκέπτες νέες, ξεχωριστές εμπειρίες.»

Ο Alfredo Aznar, Managing Director της Meliá Hotels International στη Δυτική και Νότια Ευρώπη, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που δύο ακόμη μοναδικά ξενοδοχεία της νησιωτικής Ελλάδας προστίθενται στο χαρτοφυλάκιό μας. Χάρη σε αυτή την επιτυχημένη συνεργασία, που ξεκίνησε πέρυσι, η τεχνογνωσία της Meliá Hotels International στον ξενοδοχειακό κλάδο συναντά την απαράμιλλη εμπειρία ελληνικής φιλοξενίας έχοντας ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της παρουσίας του Ομίλου τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλη τη Μεσόγειο».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα