Ο Θεοχάρης διαφοροποιείται από τη γραμμή του Ποταμιού για Μουζάλα και συντάσσεται με ΝΔ

Ο Θεοχάρης διαφοροποιείται από τη γραμμή του Ποταμιού για Μουζάλα και συντάσσεται με ΝΔ

Την άποψη ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής πρέπει να παραιτηθεί υιοθέτησε ο βουλευτής με ανάρτηση του στο facebook

Σε διαφορετική γραμμή από την επίσημη θέση του Ποταμιού και σε κοινή γραμμή με την κεντρική θέση της ΝΔ κινήθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού Χαρης Θεοχάρης όσον αφορά στο θέμα των δηλώσεων του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζαλα.

Ενώ το Ποτάμι νωρίτερα έκανε λόγο για σαρδαμ που δε συνιστά λόγο παραίτησης και κατήγγειλε εθνοκαπηλους, ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος που έχει έρθει σε αντίθεση με το Σταύρο Θεοδωράκη και φέρεται σε τροχιά προσέγγισης με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το εξής σχόλιο:

“Tο λεκτικό ατόπημα του κ. Μουζάλα είναι απλώς  ένας ακόμα  λόγος που θα έπρεπε να τον οδηγήσει στην παραίτηση. Διπλωματικά σαρδάμ δεν υφίστανται.

Ο βασικότερος όμως λόγος που θα έπρεπε να το πράξει είναι η  ανικανότητα της κυβέρνησης  να αντιμετωπιστεί ένα κρίσιμο εθνικό θέμα. Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται απολύτως ανεπαρκής ο τρόπος που ο ίδιος, ως αρμόδιος υπουργός, χειρίστηκε το ζήτημα των προσφύγων και των μεταναστών. Και συμβιβάστηκε με τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου του, αποδεχόμενος  την ανεπάρκεια της Κυβέρνησης Τσίπρα που του ανέθεσε ένα υπουργείο χωρίς τις στοιχειώδεις δομές.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα